Henry Cavill bevestigt terugkeer als Superman

Een echte verrassing is het niet meer, maar de terugkeer van Henry Cavill als Superman is nu ook officieel. Dat deed de acteur zelf met een korte boodschap op sociale media. Vermoedelijk zal Cavill zijn terugkeer vieren als Superman in Black Adam 2.

Vorige week was de release van Black Adam, de superheldenfilm van DC met Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de hoofdrol. Wie de nieuwe superheld in de cinema ging bekijken, werd op het einde getrakteerd op een post-credit scene. Daarin was Henry Cavill kort te zien als Superman en als tegenstander van Black Adam.

Henry Cavill

Die scène leek eerdere geruchten uit 2020 te bevestigen over een terugkeer van de acteur in de rol van Superman. Henry Cavill was namelijk voor het eerst te zien als Superman in Man of Steel in 2013. Later zou hij ook nog meedoen aan Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Justice League (2017) en de herwerkte versie Zack Snyder’s Justice League (2021).

En nu heeft Henry Cavill dus het laatste beetje twijfel weggenomen door op sociale media zelf zijn terugkeer te bevestigen. “Ik wilde wachten tot na het weekend om dit te posten, zodat jullie allemaal de kans hadden om Black Adam te gaan zien. Maar nu velen onder jullie dat hebben gedaan, wil ik het officieel maken: ik ben terug als Superman. Wat jullie gezien hebben in Black Adam is nog maar een heel klein voorsmaakje van wat er zit aan te komen. Ik wil jullie bedanken voor jullie steun en jullie geduld”, klinkt het daar.

Black Adam 2

Wanneer we Cavill voor het eerst terug zullen zien als Superman is voorlopig wel nog niet duidelijk. Velen vermoeden dat de acteur eerst als tegenstander van Black Adam zal verschijnen in Black Adam 2. Pas daarna zou er een vervolg komen op Man of Steel. Voor die laatste film is er namelijk nog geen scenarist of regisseur.

Luister hier naar de boodschap van Henry Cavill:

Meer
Lees meer...