‘Zack Snyder’s Justice League’ krijgt langverwachte trailer

HBO Max heeft eindelijk een eerste echte trailer gedeeld van Zack Snyder’s Justice League. Daarin zien we al heel wat nieuwe beelden die niet te zien waren in de originele versie van de film vijf jaar geleden.

Zach Snyder was enkele jaren terug aangeduid als regisseur van de film Justice League. Hij verliet het project echter voor de film afgewerkt was en werd vervangen door Joss Whedon. Het was dan ook hoofdzakelijk ‘zijn’ film die in 2017 op het publiek werd losgelaten.

Snyder Cut

Sindsdien voeren fans van Zach Snyder campagne om een Snyder Cut van Justice League te lanceren. Warner Bros. leek aanvankelijk geen fan van dat idee en hield lang de boot af. Toch werden de geruchten steeds sterker tot Snyder eind mei bekendmaakte dat zijn versie van Justice League in maart 2021 te zien zal zijn op HBO Max.

Dat de film op heel veel vlakken zal verschillen van de originele film uit 2017 blijkt alleen al uit het budget dat voorzien is voor de Snyder Cut. Die herwerking kost namelijk meer dan 70 miljoen dollar (60 miljoen euro).

Veel nieuwe beelden

De voorbije weken zijn we al meermaals warm gemaakt voor Zack Snyder’s Justice League. Zo deelde de regisseur al een nogal wazige en een duidelijkere foto van Joker (Jared Leto). Ook waren er al meerdere korte teaser trailers gelost.

Nu is er dus eindelijk een volledige trailer. Daarin zien we uiteraard heel wat fragmenten uit de originele film die bewaard gebleven zijn. Maar er zijn ook veel nieuwe beelden. Zo is duidelijk dat Snyder ervoor koos om Cyborg (Ray Fisher) een belangrijke rol te geven. Ook villain Darkseid (Ray Porter) maakt zijn intrede.

Het beeld waarop de meeste fans zitten te wachten, vinden we echter helemaal op het einde van de trailer terug. Daar zien we een ontmoeting tussen Batman (Ben Affleck) en Joker.

Bekijk hier de trailer van Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder’s Justice League verschijnt op 18 maart op HBO Max. Wanneer de film bij ons te zien is, is niet geweten.

Meer
Lees meer...