Left Right
scrollTop top

Zach Snyder toont glimp van nieuwe look van Jared Leto’s Joker in de herwerking van ‘Justice League’


Jared Leto's Joker
© Jared Leto als Joker tijdens ‘Suicide Squad’ – Bron: Warner Bros.

Regisseur Zach Snyder heeft een eerste foto gedeeld van hoe Jared Leto eruit ziet als Joker in zijn cut van de film Justice League. Hoewel de foto heel wazig is, kunnen we wel al zien dat Leto een heel andere look heeft dan de Joker die hij speelde in Suicide Squad.

Zach Snyder was enkele jaren terug aangeduid als regisseur van de film Justice League. Hij verliet het project echt voor de film afgewerkt was en werd vervangen door Joss Whedon. Het was dan ook hoofdzakelijk ‘zijn’ film die in 2017 op het publiek werd losgelaten.

Snyder Cut

Sindsdien voeren fans van Zach Snyder campagne om een Snyder Cut van Justice League te lanceren. Warner Bros. leek aanvankelijk geen fan van dat idee en hield lang de boot af. Toch werden de geruchten steeds sterker tot Snyder eind mei bekendmaakte dat zijn versie van Justice League in maart 2021 te zien zal zijn op HBO Max.

Dat de film op heel veel vlakken zal verschillen van de originele film uit 2017 blijkt alleen al uit het budget dat voorzien is voor de Snyder Cut. Die herwerking kost namelijk meer dan 70 miljoen dollar (60 miljoen euro).

Jared Leto

Een van de meest opmerkelijke aanpassingen die Snyder deed, was de introductie van Joker, gespeeld door Jared Leto. Die nam in 2016 die rol al op zich in Suicide Squad van regisseur David Ayer. De vertolking van Leto kreeg toen wel veel kritiek, al kwam dat uiteraard ook door de vergelijking met de iconische vertolking van Heath Ledger in The Dark Knight.

Veel fans zijn dan ook enthousiast over het feit dat Jared Leto in Justice League een enigszins andere look lijkt te hebben. Op de foto die Zach Snyder deelt, zien we wel nog steeds de kenmerkende make-up. Het haar van Joker ziet er daarentegen een stuk langer uit dan in Suicide Squad.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…