Joker en Harley Quinn krijgen hun eigen film met Jared Leto en Margot Robbie in de hoofdrol

Joker en Harley Quinn krijgen hun eigen film met Jared Leto en Margot Robbie in de hoofdrol

Goed nieuws voor fans van superheldenfilms want twee van de populairste villains krijgen meer dan waarschijnlijk hun eigen film. Warner Bros. is namelijk in onderhandeling over een film rond de Joker en Harley Quinn. De hoofdrollen zouden gespeeld worden door Jared Leto en Margot Robbie, die die rollen ook al speelden in ‘Suicide Squad’.

Allebei compleet zot en voor niets terugdeinzend, maar wel stapelzot van elkaar. Zo kan je de relatie tussen de Joker en Harley Quinn in Suicide Squad het best omschrijven. De film kreeg kritiek van de echte fans omdat de relatie in de comics veel minder romantisch is, maar het grote publiek kon het wel smaken.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het duo hun eigen film krijgt. Volgens The Hollywood Reporter is Warner Bros. in onderhandeling met producers en regisseurs Glenn Ficarra en John Requa. Zij maakten eerder al de films I Love You Phillip Morris en Crazy, Stupid, Love en maakten recent nog indruk met de reeks This Is Us.

De nieuwe film zou zich afspelen in het DC Extended Universum, waar dus ook Suicide Squad deel van uitmaakt. Dat wil ook zeggen dat we naast Jared Leto en Margot Robbie waarschijnlijk ook Ben Affleck als Batman te zien zullen krijgen.

Criminal love story

Het is wel nog even wachten op de nieuwe film, want eerst is het tijd voor Suicide Squad 2 en voor die film wordt nog een regisseur gezocht. Toch wil Warner Bros. niet te lang wachten met zijn films om niet in problemen te komen met de contracten van de hoofdrolspelers.

Over wat het verhaal precies zal gaan, is ook nog niet duidelijk. Op het einde van Suicide Squad zien we hoe de Joker Harley Quinn bevrijdt uit de gevangenis, maar daar moet dus eerst nog Suicide Squad 2 achter komen. Bronnen omschrijven de film als een “criminal love story” en “an insane and twisted love story” en dat is exact wat we ons kunnen voorstellen van het duo.

Gesponsorde artikelen