Superheldenfilm ‘Black Adam’ met Dwayne ‘The Rock’ Johnson krijgt eerste trailer

Warner Bros. Pictures lanceert binnenkort een nieuwe superheld in het DC Films-universum. Het gaat om Black Adam met Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de hoofdrol. De release staat gepland voor 19 oktober 2022.

Voor Black Adam herenigt Warner Bros. Pictures acteur Dwayne ‘The Rock’ Johnson met regisseur Jaume Collet-Serra. De twee werkten recent nog samen voor de film Jungle Cruise. Naast Johnson zien we in Black Adam ook Aldis Hodge (One Night in Miami) als Hawkman, Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before) als Atom Smasher, Sarah Shahi (Sex/Life) als Adrianna, Marwan Kenzari (Murder on the Orient Expres) als Ishmael, Quintessa Swindell (Voyagers) als Cyclone, Bodhi Sabongui (A Million Little Things) als Amon en levende legende Pierce Brosnan (James Bond) als Dr. Fate.4

Black Adam

Black Adam vertelt het verhaal van een superheld die 5.000 jaar geleden van de oude goden bijzondere krachten kreeg. Vlak daarna werd hij echter opgesloten in een tombe. Nu Black Adam eindelijk vrij is, is hij klaar om voor gerechtigheid te zorgen in de wereld.

De eerste trailer van Black Adam toont hoe Dwayne Johnson ontwaakt uit zijn lange slaap en voor het eerst zijn krachten ontdekt. Black Adam lijkt echter te worstelen met die krachten en twijfelt hoe hij die moet gebruiken. Redt hij de wereld, of zal hij die juist verwoesten?

Bekijk hier de trailer van Black Adam:

Black Adam is vanaf 19 oktober 2022 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...