‘To All The Boys’ krijgt spin-offserie op Netflix: ‘XO, Kitty’

De derde en laatste film van de To All The Boys-filmreeks verscheen begin dit jaar op Netflix. Maar dat betekende niet het definitieve einde van de franchise. Netflix heeft nu namelijk officieel bevestigt dat er een spin-offserie komt over Kitty, het zusje van Lara Jean.

Geweldig nieuws voor de fans van To All The Boys, want de filmreeks krijgt een vervolg. Deze keer is het aan Kitty om in het centrum van de belangstelling te staan in haar eigen tiendelige reeks, XO, Kitty.

XO, Kitty

Het was al langer bekend dat er een spin-off zou komen over Kitty, maar nu is dat nieuws ook officieel bevestigd door Netflix met de aankondiging van de reeks. De serie krijgt de naam XO, Kitty en zal dus volledig in het teken staan van het jongere zusje van Lara Jean (Lana Condor). Ook in de spin-off zal de rol van Kitty gespeeld worden door Anna Cathcart, die in de drie films van To All The Boys al op voortreffelijke manier het populaire personage vertolkte.

In de nieuwe reeks zal het in tegenstelling tot de films nu gaan om het liefdesleven van de jongere Covey-zus. In de laatste film van TATB, To All The Boys: Always and Forever, zagen we al dat Kitty een jongen ontmoette tijdens haar reis in Zuid-Korea. De reeks zal dan ook die relatie opvolgen. De korte inhoud leest als volgt: “Wanneer Kitty verhuist naar de andere kant van de wereld om terug samen te zijn met haar lange-afstandsvriend, ontdekt ze al snel dat relaties moeilijker zijn wanneer je eigen hart op het spel staat.”

Voorlopig is het nog niet bekend wanneer de reeks zal verschijnen op Netflix al durven wij te gokken dat het rond Valentijnsdag zou zijn, zoals de release van de drie To All The Boys-films. Daarnaast is het ook nog niet bekend of we andere bekende gezichten uit de films, zoals Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo), terug zullen zien in de spin-off.

Bekijk hier de officiële aankondiging van XO, Kitty:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...