Left Right
scrollTop top

‘To All the Boys’ krijgt spin-off in het teken van Kitty


To All the Boys Kitty
© Netflix

Het laatste deel van de To All the Boys I’ve Loved Before-trilogie verscheen in februari op Netflix. Maar dat betekent niet dat we volledig afscheid moeten nemen van de franchise. Netflix zou namelijk werken aan een serie die in het teken staat van Kitty, het jongere zusje van Lara Jean.

Er zijn nu drie films verschenen van To All the Boys I’ve Loved Before. Netflix liet al weten dat het derde deel, net zoals bij de boeken, het laatste is. Maar dat betekent niet dat er geen spin-offs mogelijk zijn. Want Netflix zou op dit moment werken aan een nieuwe reeks gebaseerd op de boeken- en filmreeks.

Kitty

Veel is er nog niet geweten over de reeks. Wel weten we dat het zou gaan over een spin-offserie die focust op Kitty, het jongere zusje van Lara Jean. Wie de films van To All the Boys heeft gezien, weet natuurlijk al dat Kitty (Anna Cathcart) een belangrijk personage is. Zonder haar waren de brieven van Lara Jean (Lana Condor) nooit verzonden geweest en had ze dus ook niet moeten fake-daten (en later echt daten) met Peter Kavinsky (Noah Centineo).

Doorheen de drie films van To All the Boys groeide Kitty uit tot een geliefd personage. En dat is natuurlijk ook Netflix niet ontgaan. Volgens bronnen van Deadline zou Netflix werken aan een reeks over Kitty en haar zoektocht naar de liefde. Nog volgens Deadline zou Jenny Han, de auteur van de boekenreeks, betrokken zijn als schrijver en executive producer. Daarnaast zal Anna Cathcart de rol van Kitty opnieuw voor haar rekening nemen. Het is nog niet geweten of de andere personages uit de films ook te zien zullen zijn in de reeks.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…