‘To All the Boys: Always and Forever’ toont bloopers en behind the scenes tijdens YouTube-special

De To All the Boys-trilogie zit er jammer genoeg op. Maar voor de fans die niet genoeg kunnen krijgen van Lara Jean en Peter Kavinsky maakte Netflix speciaal voor Valentijnsdag een special met hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo.

De derde en laatste film van de To All The Boys I’ve Loved Before-reeks staat sinds vrijdag op Netflix. De film, die luistert naar de naam To All The Boys: Always And Forever, is voor veel fans een droevig moment omdat het ook het einde is van de liefdesavonturen van Lara Jean en Peter Kavinsky.

Om die pijn enigszins te verzachten hield Netflix een fan event op YouTube van meer dan één uur. Wie To All The Boys: Always And Forever nog niet gezien heeft, wacht best nog even met hiernaar te kijken, want het bevat uiteraard heel wat spoilers.

Bloopers en emotionele fragmenten

Het hoogtepunt van dat event is ongetwijfeld de bloopers doe je te zien krijgt vanaf 12:50 en waarop Lana Condor en Noah Centineo live reageren. Iets later – op 54:00 – krijg je ook nog kort enkele bloopers van de tweede film te zien.

Verder bevat deze YouTube-special ook een interview met de schrijfster van de boekenreeks, Jenny Han. Dat kan je zien vanaf 37:00. Daarnaast is er ook veel ruimte om te lachen, maar bevat de video uiteraard ook enkele emotionele momenten. Het schattigste moment is een fragment van de laatste draaidag waarop Centineo zijn collega Condor verrast op de set.

Bekijk hier het fan event van To All the Boys: Always and Forever

Meer
Lees meer...