‘To All The Boys: Always and Forever’ krijgt trailer en lanceerdatum

To All The Boys: Always and Forever, de derde en laatste film uit de To All The Boys-reeks, heeft een trailer gekregen. De film zal het einde betekenen van het verhaal van Lara Jean en Peter Kavinsky en zal dus tonen of de twee samen de toekomst tegemoet gaan.

De films van To All The Boys I’ve Loved Before groeiden uit tot een enorm succes voor Netflix. Maar zoals we weten, aan alle mooie liedjes komt een einde. En voor To All The Boys komt dat er na de derde film.

To All The Boys: Always and Forever

De derde en laatste film uit te reeks heet To All The Boys: Always and Forever. De makers hebben er toch voor gekozen om de lange titel een beetje in te korten want oorspronkelijk luidde de film naar de naam To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean.

In de trailer komen we al te weten wat we van de derde film mogen verwachten. Zo zien we in het eerste deel dat Lara Jean samen met de rest van haar gezin naar Seoul in Zuid-Korea reist. Daardoor proeven Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) al een beetje van het leven in een langeafstandsrelatie.

Later krijgen we te zien hoe Peter Lara Jean meevraagt naar het eindejaarsbal. Maar dat bal betekent ook dat Peter en Lara Jean afscheid zullen nemen van hun school en aan de universiteit verder zullen studeren. Aanvankelijk lijkt het erop dat ze naar dezelfde universiteit zullen gaan. Tot Lara Jean kan proeven van het leven in New York, bijna 5.000 kilometer van Stanford, waar Peter gaat studeren. Lara Jean zal dus moeten kiezen tussen haar droomuniversiteit of samenzijn met Peter.

12 februari

Net zoals de afgelopen twee films van To All The Boys I’ve Loved Before, zal ook het derde deel verschijnen in de Valentijnsperiode. To All The Boys: Always and Forever zal om precies te zijn vanaf vrijdag 12 februari te vinden zijn op Netflix en zal zo dus een vroeg Valentijnscadeautje zijn.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...