Derde en laatste TATB-film, ‘To All The Boys: Always And Forever’, staat nu op Netflix

Vanaf vandaag staat To All The Boys: Always And Forever op Netflix. Het is de derde film uit de To All The Boys-reeks en ook meteen de laatste. Netflix bevestigde namelijk al dat de filmreeks net zoals de boekenreeks uit drie delen zal bestaan.

De derde en laatste film van de To All The Boys I’ve Loved Before-reeks staat nu op Netflix. De film, die luistert naar de naam To All The Boys: Always And Forever, zal ons dus tonen hoe het definitief afloopt met Lara Jean en Peter Kavinsky.

To All The Boys: Always And Forever

Het derde deel van To All The Boys speelt zich deels af in Zuid-Korea, waar Lara Jean (Lana Condor) samen met haar familie op reis is. Daardoor heeft ze enkel via afstand contact met Peter Kavinsky en dat valt hen duidelijk zwaar. Het is zomervakantie en daarna staat Lara Jean een belangrijke beslissing te wachten. Ze moet namelijk een universiteit kiezen om haar studies verder te zetten.

Daarbij staat ze voor de hartverscheurende keuze of ze Peter moet volgen naar Stanford. Of dat ze moet kiezen voor New York, waar ze zich meer thuis voelt. Maar daar zit ze maar liefst 5.000 kilometer verwijderd van de liefde van haar leven, Peter Kavinsky (Noah Centineo). En zoals ze merkte op reis, lange afstand is niet echt iets voor hen. Kiest ze voor zichzelf of voor de liefde?

Bekijk hier nog eens de trailer voor To All The Boys: Always And Forever:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...