Meest gehypete Netflixserie ‘Sex/Life’ krijgt een vervolg

Hou je klaar, want de megapopulaire softpornoserie Sex/Life op Netflix is vernieuwd voor een tweede seizoen. De streamingservice onthulde dat de serie door maar liefst 67 miljoen huishoudens bekeken is in de eerste vier weken. De erotische dramaserie is vooral een grote hype geworden dankzij één specifieke scène in de derde aflevering, die het hele internet rondging.

Sex/Life is gebaseerd op de roman 44 Chapters About 4 Men van BB Easton, geschreven door Stacy Rukeyser, die ook showrunner en producer is, samen met J. Miles Dale en Jordan Hawley.

Samenvatting

Sex/Life gaat over Billie Connelly (Sarah Shahi), een gewone huisvrouw en moeder van twee kinderen, getrouwd met de liefhebbende Cooper (Mike Vogel). Maar hiervoor leidde Billie een totaal ander leven, ze was een vrijgevochten vrouw die samen met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette) genoot van het single leven in de stad die nooit slaapt: New York City.

Billie blikt nostalgisch terug naar haar verleden, maar door haar saaie gezinsleven begint ze heimwee te krijgen. Ze besluit een dagboek te beginnen waarin ze fantaseert over haar passionele uitspattingen met haar sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), haar grote en pijnlijkste liefde waar ze eigenlijk nooit echt over is geraakt. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt of ze wel oprecht gelukkig is. En dan vindt haar man Cooper plots haar dagboek.

Een droom

Sex/Life is een droom die uitkomt”, vertelde showrunner Rukeyser aan Deadline op 27 september. “Om een show te maken over vrouwelijke seksualiteit die zoveel miljoenen kijkers in vervoering heeft gebracht, is niet alleen enorm leuk, maar ook ongelooflijk bevredigend. Als ik denk aan alle vrouwen van over de hele wereld die mij hebben verteld dat de show hen op een persoonlijke manier aanspreekt, raak ik zo geïnspireerd. Ik ben enorm blij en dankbaar voor de kans om dit verhaal te mogen blijven vertellen voor Billie en voor ons allemaal.”

Aflevering 3

Met 67 miljoen telt Sex/Life het derde grootste publiek voor een originele Netflixserie en staat het de eerste en tweede plaats af aan de net iets populairdere series Bridgerton en The Witcher. Waarvan 20 miljoen kijkers ‘die ene beruchte douchescène’ minstens één keer terugspoelden. – Spoiler alert – in aflevering drie zien we Billie’s ex Brad (Demos) onder de douche staan, wanneer we plots een volledige blik krijgen op zijn geslachtsdeel. Een scène die ongetwijfeld iedereen hun mond deed openvallen en in een mum van tijd ook viraal ging. Er ontstond zelfs een TikTokchallenge rond, waarbij je je reactie moest filmen bij het bekijken van de scène. Maar de douchescène deed vooral de hele wereld speculeren, is het geslachtsdeel dat we zien écht of een prothese.

Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos en Margaret Odette zullen ook terugkeren in hun rollen voor seizoen 2 van Sex/Life. Wanneer de opnames voor het nieuwe seizoen zullen starten of wanneer het tweede seizoen op Netflix verschijnt, is voorlopig nog onbekend.

Bekijk hier de trailer voor het eerste seizoen van Sex/Life:

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs

Zoek je nog een andere goede serie om te bingen? Kijk dan eens tussen onze lijst van 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...