Rode Duivel Leandro Trossard verrast superfan actrice Anne Hathaway met filmpje

Ook acteurs hebben idolen. Dat bleek vorige week toen een video van acteurs Anne Hathaway en Nicholas Galitzine viraal ging. Daarin volgde het duo een wedstrijd van hun favoriete voetbalteam, Arsenal. Nu, een week later, werd Hathaway verrast door een van haar favorieten: onze Rode Duivel Leandro Trossard.

Vanaf vrijdag 2 mei is op Prime Video de nieuwe film The Idea of You te zien. Daarin spelen acteurs Anne Hathaway en Nicholas Galitzine elkaars geliefden. Dat betekent natuurlijk ook dat de twee samen op promotour werden gestuurd. Dat zorgde vorige week al voor opvallende beelden.

Tussen twee virtuele interviews door, was namelijk te zien hoe de twee een gat in de lucht sprongen na een goal van Arsenal tegen Chelsea. Daarbij hoorden we Galitzine vertellen dat de goal door Trossard werd gemaakt, waarna Hathaway enthousiast “I love you” riep. Iets wat haar gisteren een verrassing opbracht.

“Hey Anne”

De video van het acteerduo ging viraal, waarna ook Arsenal zelf de video oppikte. Dat resulteerde tijdens een recenter interview gisteren in een persoonlijke video voor actrice Anne Hathaway. “We hebben iets voor jou”, klonk het bij de interviewer van Today. “Ken je Leandro Trossard?”

Bij die woorden kwam er een video van onze Rode Duivel in beeld waarop hij de actrice bedankte voor de steun. Daarop werd Hathaway helemaal rood en was ook collega Nicholas Galitzine enthousiast. “Ik ben helemaal starstruck bij atleten”, klonk het.

The Idea of You

De nieuwe film The Idea of You is een verfilming van het gelijknamige boek en gaat over de 40-jarige Solène (Anne Hathaway). Ze is een alleenstaande moeder en komt op een dag de 24-jarige Hayes (Nicholas Galitzine) tegen. Hij blijkt de zanger te zijn van een van de bekendste bands van dat moment en de twee beginnen een romance.

Dat een relatie met een 16 jaar jongere popster niet voor de hand liggend is, daar komt Solène al snel achter. Maar daarnaast lijkt ze ook vrede te nemen met de korte tijd die hen gegeven is samen. Ze voelt zich even opnieuw jong, begint weer van zichzelf te houden en denkt na over de toekomst. Of de relatie standhoudt, is een ander verhaal, maar de twee komen elkaar alvast tegen op perfecte moment in hun leven.

Meer
Lees meer...