Prime Video lanceert trailer romcom ‘The Idea of You’ met Anne Hathaway

Romcoms zijn weer helemaal terug. Dat heeft ook Prime Video begrepen, want binnenkort komt de streamingdienst met de nieuwe film The Idea of You. De hoodrollen daarin worden gespeeld door acteurs Anne Hathaway en Nicholas Galitzine. Of de romcom ook goed afloopt, valt af te wachten.

Netflix kwam vorig jaar met Love at First Sight en heeft binnenkort Irish Wish met Lindsay Lohan op de planning staan, maar ook Prime Video duikt in het romcomgenre.

Zo lanceerde de streamingdienst al de verfilming Red, White and Royal Blue en komt het binnenkort, op 2 mei, met The Idea of You. Een film waarbij ze opnieuw beroep kunnen doen op acteur Nicholas Galitzine, die eerder ook al in Red, White and Royal Blue te zien was.

The Idea of You

De nieuwe film The Idea of You is een verfilming van het gelijknamige boek en gaat over de 40-jarige Solène (Anne Hathaway). Ze is een alleenstaande moeder en komt op een dag de 24-jarige Hayes (Nicholas Galitzine) tegen. Hij blijkt de zanger te zijn van een van de bekendste bands van dat moment en de twee beginnen een romance.

Dat een relatie met een 16 jaar jongere popster niet voor de hand liggend is, daar komt Solène al snel achter. Maar daarnaast lijkt ze ook vrede te nemen met de korte tijd die hen gegeven is samen. Ze voelt zich even opnieuw jong, begint weer van zichzelf te houden en denkt na over de toekomst. Of de relatie standhoudt, is een ander verhaal, maar de twee komen elkaar alvast tegen op perfecte moment in hun leven.

Meer
Lees meer...