‘Red, White & Royal Blue’ vanaf vandaag te zien op Prime Video

Na lang wachten is het vandaag eindelijk zover. De film Red, White & Royal Blue is vanaf nu te zien op Prime Video. Daarin krijgen we de Britse kroonprins en de zoon van de Amerikaanse president te zien. In eerste instantie kunnen de twee elkaar niet uitstaan, maar daar komt al snel verandering in.

Naast Heartstopper op Netflix komt ook Prime Video deze maand met een LGBTQ+-verhaal. Red, White & Royal Blue is gebaseerd op het gelijknamige boek van Casey McQuiston. Dat boek is al een tijdje immens populair op book tok, waardoor er dus ook al heel lang werd uitgekeken naar deze release.

Red, White & Royal Blue

Het originele verhaal gaat over de Britse prins Henry en Alex Claremont-Diaz, de zoon van de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten. Na een incident op het koninklijk huwelijk moeten de twee doen alsof ze goed overeenkomen om zo het imago van de president te redden.

Hoewel dat eerst moeizaam gaat aangezien ze elkaar niet kunnen uitstaan, verandert dat later 180 graden. Zoals dat gaat in een goed romantisch verhaal worden de twee namelijk verliefd op elkaar. Maar ook dat was niet volledig volgens plan, want een relatie tussen een troonopvolger en de zoon van een president komt natuurlijk onder een vergrootglas terecht.

Cast

In de twee hoofdrollen zien we acteurs Nicholas Galitzine (Purple Hearts) en Taylor Zakhar Perez (The Kissing Booth). Naast hen is ook Uma Thurman te zien. Zij speelt de rol van Alex’ moeder en de Amerikaanse president. De film is vanaf vandaag te zien op Prime Video.

Bekijk de trailer van Red, White & Royal Blue hier:

Meer
Lees meer...