Netflix lost officiële trailer voor ‘Irish Wish’ met Lindsay Lohan

Netflix heeft de officiële trailer voor de film Irish Wish gelost. Het gaat om een romantische komedie met Lindsay Lohan (Mean Girls) en Ed Speleers (You) in de hoofdrollen. Zoals de titel al doet vermoeden, zal de film zich afspelen in Ierland.

Valentijn mag dan wel al achter ons liggen, ook volgende maand is er op Netflix nog plaats voor romantiek. Netflix zal dan namelijk de romantische komedie Irish Wish droppen, waarin Lindsay Lohan de hoofdrol zal spelen.

Irish Wish

Irish Wish zal het verhaal vertellen van Maddie (Lindsay Lohan). Zij moet met lede ogen aanzien hoe Paul, de liefde van haar leven, zich verloofd met haar beste vriendin. Maar Maddie zet haar eigen gevoelens opzij en reist mee met haar vriendin naar Ierland als bruidsmeisje. Enkele dagen voor het huwelijk doet Maddie een wens. Ze wenst daarbij dat zij degene is die trouwt met Paul. En haar wens gaat wonderbaarlijk in vervulling, want de volgende ochtend wordt ze wakker in bed met haar toekomstige echtgenoot. Maar terwijl ze zich klaarmaakt voor het huwelijk met de man van haar dromen komt er een andere man in haar leven.

Naast Lindsay Lohan (Mean Girls) zullen ook Ed Speleers (You), Alexander Vlahos (Sanditon), Ayesha Curry (Love For Sale), Elizabeth Tan (Emily In Paris), Jane Seymour (The Kominsky Method), Jacinta Mulcahy (Much Ado About Christmas), Matty McCabe (The Prince) en Lindsay Lohans broer Dakota Lohan in de film te zien zijn. De regie is in handen van Janeen Damian, die ook al de film Falling For Christmas met Lindsay Lohan maakte voor Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Irish Wish:

Irish Wish verschijnt op vrijdag 15 maart 2024 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...