Romcom ‘Love At First Sight’ vanaf vandaag te bekijken op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een gloednieuwe romantische film. Het gaat om Love At First Sight, dat gemaakt werd door dezelfde filmstudio als Purple Hearts en To All the Boys. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Haley Lu Richardson en Ben Hardy.

De laatste jaren pakte Netflix al uit met heel wat romantische films en series. Denk maar aan de To All the Boys-filmreeks of series als Heartstopper en Never Have I Ever. En nu heeft de streamingdienst nog een een nieuwe romcom gelost. Het gaat om Love at First Sight, gebaseerd op de bestseller The Statistical Probability of Love at First Sight van Jennifer E. Smith uit 2011.

Love At First Sight

Love at First Sight vertelt het liefdesverhaal van Hadley, gespeeld door Haley Lu Richardson (SplitThe White Lotus), en Oliver, gespeeld door Ben Hardy (X-Men: ApocalypseBohemian Rhapsody). Zij komen elkaar per toeval tegen in de luchthaven van New York en worden verliefd tijdens hun zeven uur durende vlucht naar Londen. Op Heathrow raken de twee elkaar echter in alle drukte kwijt. Bovendien breekt de smartphone van Hadley bij een val waardoor ze ook het nummer van Oliver niet meer heeft. De twee beseffen echter dat hun liefde op het eerste zicht bijzonder was en willen er dan ook alles aan doen om elkaar terug te vinden. Maar de kans op een nieuwe toevallige ontmoeting lijkt heel klein.

Naast de twee hoofdrolspelers bestaat de cast van Love at First Sight verder ook nog onder andere uit Dexter Fletcher (Band of Brothers) als Val, Sally Phillips (Bridget Jones) als Tessa Jones, Jameela Jamil (The Good Place) als verteller en Rob Delaney (Deadpool) in een nog onbekende rol. Het scenario is van de hand van Katie Lovejoy, die eerder al werkte aan To All the Boys: Always and Forever. Regisseur van dienst in Vanessa Caswill.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Love At First Sight:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...