Netflixfilm ‘Love At First Sight’ krijgt nieuwe teaser

Netflix komt binnenkort met een nieuwe romantische film. Het gaat om Love At First Sight, dat gemaakt werd door dezelfde filmstudio als Purple Hearts en To All the Boys. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Haley Lu Richardson en Ben Hardy. De film kreeg onlangs een officiële trailer, maar nu heeft Netflix nog een nieuwe teaser gelost.

De laatste jaren pakte Netflix al uit met heel wat romantische films en series. Denk maar aan de To All the Boys-filmreeks of series als Heartstopper en Never Have I Ever. Volgende maand verschijnt er een nieuwe romantische film op de streamingdienst. Het gaat om Love at First Sight. De film is gebaseerd op de bestseller The Statistical Probability of Love at First Sight van Jennifer E. Smith uit 2011.

Love At First Sight

Love at First Sight vertelt het liefdesverhaal van Hadley, gespeeld door Haley Lu Richardson (SplitThe White Lotus), en Oliver, gespeeld door Ben Hardy (X-Men: ApocalypseBohemian Rhapsody). Zij komen elkaar per toeval tegen in de luchthaven van New York en worden verliefd op hun zeven uur durende vlucht naar Londen. Op Heathrow raken de twee elkaar echter in alle drukte kwijt. Bovendien breekt de smartphone van Hadley bij een val waardoor ze ook het nummer van Oliver niet meer heeft. De twee beseffen echter dat hun liefde op het eerste zicht bijzonder was en willen er dan ook alles aan doen om elkaar terug te vinden. De kans op een nieuwe toevallige ontmoeting lijkt echter heel klein.

Naast de twee hoofdrolspelers bestaat de cast van Love at First Sight verder ook nog onder andere uit Dexter Fletcher (Band of Brothers) als Val, Sally Phillips (Bridget Jones) als Tessa Jones, Jameela Jamil (The Good Place) als verteller en Rob Delaney (Deadpool) in een nog onbekende rol. Het scenario is van de hand van Katie Lovejoy, die eerder al werkte aan To All the Boys: Always and Forever. Regisseur van dienst in Vanessa Caswill.

Teaser

In de nieuwe teaser voor Love At First Sight krijgen we te zien hoe de eerste kennismaking tussen Hadley en Oliver verloopt. Ze zitten naast elkaar in het vliegtuig, waarbij Oliver merkt dat Hadley last heeft van vliegangst. Hij probeert haar af te leiden om haar zo wat meer op haar gemak te stellen, wat uiteindelijk blijkt te lukken. Het wordt zo het begin van een mooi verhaal, dat – zoals we te zien kregen in de trailer – niet zonder hindernissen zal verlopen.

Love At First Sight verschijnt op vrijdag 15 september 2023 op Netflix.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Love At First Sight:

Love At First Sight verschijnt op vrijdag 15 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...