‘Love at First Sight’: Romantische film van Netflix krijgt trailer

Netflix komt binnenkort met een nieuwe romantische film van de filmstudio die eerder al verantwoordelijk was voor Purple Hearts en To All the Boys. Het veelbelovende Love at First Sight, met Haley Lu Richardson en Ben Hardy in de hoofdrol, heeft nu een trailer gekregen.

De laatste jaren leverde Netflix heel wat romantische films en series af, waarmee het veel succes kende. De streamingdienst hoopt dat in september nog eens over te doen met Love at First Sight. Deze nieuwe film is gebaseerd op het bestsellerboek The Statistical Probability of Love at First Sight van Jennifer E. Smith uit 2011.

Haley Lu Richardson en Ben Hardy

Love at First Sight toont het liefdesverhaal van Hadley, gespeeld door Haley Lu Richardson (Split, The White Lotus), en Oliver, gespeeld door Ben Hardy (X-Men: Apocalypse, Bohemian Rhapsody). Zij komen elkaar per toeval tegen in de luchthaven van New York en worden verliefd op hun zeven uur durende vlucht naar Londen. Op Heathrow raken de twee elkaar echter in alle drukte kwijt. Bovendien breekt de smartphone van Hadley bij een val waardoor ze ook het nummer van Oliver niet meer heeft. De twee beseffen echter dat hun liefde op het eerste zicht bijzonder was en willen er dan ook alles aan doen om elkaar terug te vinden. De kans op een nieuwe toevallige ontmoeting lijkt echter heel klein.

Naast de twee hoofdrolspelers bestaat de cast van Love at First Sight verder ook nog onder andere uit Dexter Fletcher (Band of Brothers) als Val, Sally Phillips (Bridget Jones) als Tessa Jones, Jameela Jamil (The Good Place) als verteller en Rob Delaney (Deadpool) in een nog onbekende rol. Het scenario is van de hand van Katie Lovejoy, die eerder al werkte aan To All the Boys: Always and Forever. Regisseur van dienst in Vanessa Caswill.

Bekijk hier de trailer van Love at First Sight:

Love at First Sight is vanaf vrijdag 15 september te bekijken via Netflix.

Meer
Lees meer...