Trailer nieuwe Netflixfilm ‘Purple Hearts’ toont schijnhuwelijk dat maar al te echt wordt

Wie al lang op zoek is naar een goede romantische film hoeft binnenkort niet verder te zoeken. Netflix dropte namelijk recent de trailer van hun aankomende romantische film Purple Hearts. In Purple Hearts stappen Sofia Carson en Nicholas Galitzine in een schijnhuwelijk dat heel echt begint te worden nadat bepaalde omstandigheden hen dichter bij elkaar brengen.

Netflix onthulde eindelijk de trailer voor de aankomende romantische en emotionele film Purple Hearts. Daarin spelen Sofia Carson (Descendants, Feel the Beat, Songbird) en Cinderella-acteur Nicholas Galitzine de hoofdrollen. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tess Wakefield en verschijnt op 29 juli op de streamingdienst.

Purple Hearts

Purple Hearts vertelt het verhaal van opkomende zangeres Cassie (Carson) en marinier Luke (Galitzine). De twee besluiten om samen in een schijnhuwelijk te stappen, waarvoor elk zo zijn eigen redenen heeft. Terwijl Luke weg is op een militaire missie, probeert Cassie haar zangcarrière te lanceren. Ondertussen blijven de twee in contact via romantische brieven. Zo blijkt hun schijnhuwelijk nogal heel makkelijk in stand te houden.

Hun wereld wordt echter op zijn kop gezet wanneer Luke gewond raakt bij een explosie. Hij komt in een rolstoel terecht en moet dus noodgedwongen beroep doen op de steun en hulp van Cassie. Dat loopt wel niet van een leien dakje. De twee hadden namelijk nooit verwacht dat ze zouden moeten samenwonen. Uiteindelijk brengt de ervaring hen wel dichter dan ze hadden verwacht.

Cast en crew

De cast van Purple Hearts bestaat buiten Carson en Galitzine nog uit Chosen Jacobs, Kat Cunning, Linden Ashby, Anthony Ippolito, John Harlan Kim, Sarah Rich en Scott Deckert. Verder is Carson niet enkel de hoofdrolspeelster in de romantische film, maar was ze ook de executive producer van dienst. Daarnaast zong ze ook de soundtrack Come Back Home in voor de film. Die kan je op de achtergrond horen in de trailer, maar ook al beluisteren via de diverse muziekstreamingdiensten.

Elizabeth Allen Rosenbaum regisseerde de film. Zij werkte eerder al aan de Disney+-film Sneakerella en de Netflixreeks Dead to Me. Meelachen, -leven en -wenen met Purple Hearts kan vanaf vrijdag 29 juli.

Bekijk de emotionele trailer van Purple Hearts hieronder:

Purple Hearts is vanaf 29 juli 2022 te zien op Netflix. Liever een serie? Kijk dan eens tussen onze top 50 beste Netflixreeksen.

Meer
Lees meer...