Laatste seizoen ‘Never Have I Ever’ staat nu op Netflix

Vandaag is een dag met gemengde gevoelens voor de fans van Never Have I Ever. Vanaf nu kan je namelijk kijken naar het vierde seizoen van de populaire Netflixreeks, maar dat betekent ook meteen het einde. In de laatste tien afleveringen zullen we dus – eindelijk – te weten komen wie Devi kiest.

Al drie seizoenen lang zitten we met één vraag: Zal Devi eindigen met Ben of met Paxton? Op het einde van het derde seizoen leek het er even op dat Devi voor Ben koos, maar de trailer en de eerste vijf minuten van het vierde seizoen leken toch weer iets anders te tonen. Wordt Never Have I Ever een happy end voor Team Ben of Team Paxton? Of komt er toch weer een nieuwe kaper op de kust? Een ding weten we zeker: het antwoord staat nu op Netflix.

Never Have I Ever

Het is tijd voor het laatste jaar op de middelbare school voor Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) en co. Op het einde van het derde seizoen besloot Devi om haar “one free boink” in te zetten. Het vierde seizoen begint dan ook met Devi en Ben (Jaren Lewison) in bed na die boink. In de trailer en de eerste vijf minuten is te zien dat zowel Devi als Ben toch niet helemaal overtuigd zijn.

En dan is Paxton (Darren Barnet) daar plots toch weer. En alsof dat nog niet genoeg was, duikt er nog een derde hunk op. Het gaat daarbij om Ethan (Michael Cimino), die plots een glow-up heeft gehad. Devi heeft dus – opnieuw – drie love interests. Maar aangezien het nu gaat om het laatste seizoen van Never Have I Ever, zullen we op het einde de definitieve keuze van Devi kennen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...