‘Never Have I Ever’: Bekijk nu al de eerste minuten van seizoen 4

Het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever verschijnt later deze week op Netflix. Dan zullen we weten hoe de liefdesavonturen van Devi (Maitreyi Ramakrishnan) verdergaan. Wie niet kan wachten, kan nu al de eerste 5 minuten in preview bekijken.

Al drie seizoenen en dertig afleveringen lang kunnen we op Netflix kijken naar Never Have I Ever. Daar lijkt het meestal vooral te gaan over de keuzes die Devi moet maken op liefdesvlak. Omdat ze nog steeds niet gekozen heeft tussen Paxton (Darren Barnet) en Ben (Jaren Lewison) is er nog een vierde en laatste seizoen. Daarin zal er met Ethan (Michael Cimino) wel een nieuw gezicht opduiken die alles nog moeilijker lijkt te maken.

Devi en Ben

Het derde seizoen van Never Have I Ever eindigde met Devi die haar “one free boink“-briefje inleverde bij Ben. Daarmee leek even haar definitieve keuze gemaakt. Ondertussen weten we echter al dat dingen meestal niet lopen zoals gepland.

Het nieuwe seizoen van Never Have I Ever begint enkele minuten nadat Devi en Ben de slaapkamer zijn binnengegaan. “They seem awkward“, horen we de voice-over zeggen en dat is inderdaad de sfeer die er hangt als de twee naast elkaar in bed liggen. Het wordt dan ook al snel duidelijk dat beiden totaal niet weten hoe ze met deze situatie moeten omgaan. Devi zoekt daarbij raad bij haar vrienden, terwijl Ben advies vraagt aan voormalig NBA-speler Dwight Howard, die een opvallende cameo heeft.

Bekijk hier de eerste 5 minuten van Never Have I Ever:

Never Have I Ever seizoen 4 staat vanaf donderdag 8 juni op Netflix. Kan je niet wachten? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...