‘Never Have I Ever’ seizoen 3 krijgt officiële trailer

Volgende maand komt het derde (en voorlaatste) seizoen van Never Have I Ever eindelijk op Netflix. Vanaf 12 augustus zijn Devi Vishwakumar en haar relatieproblemen dus terug te bewonderen, want ook dit seizoen lijkt niet alles van een leien dakje te lopen. Na het derde komt ook nog een vierde seizoen, maar dat zal het laatste zijn.

Binnen een dikke twee weken kunnen we weer discussiëren over de relatiestatus van Devi (Maitreyi Ramakrishnan) in Never Have I Ever. Netflix loste zonet een eerste trailer, waarin alvast te zien is dat ze het niet makkelijk krijgt. In het derde seizoen is ze officieel samen met Paxton (Darren Barnet), maar ook dat zorgt er niet voor dat iedereen haar plots leuk gaat vinden.

Never Have I Ever

Never Have I Ever volgt het verhaal van de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi Vishwakamur, die op school al snel wordt genegeerd of over het hoofd wordt gezien. Ze hoort bij de slimsten van de klas, maar leeft in een eeuwige strijd met Ben (Jaren Lewison), die ze al heel haar leven kent.

De twee proberen elkaar bij alles af te troeven, tot ze elkaar in een ander licht beginnen te zien. Daarnaast is er ook Paxton (Darren Barnet), de hunk van de school. Hij is geliefd bij alle meisjes en geniet van de aandacht. Ook Devi is niet blind voor zijn charmes en is er op gebrand zijn nieuwe vriendinnetje te worden.

In de eerste twee seizoenen zagen we een coming-of-age-verhaal, waarin Devi worstelde met haar gevoelens, haar identiteit en … jongens. In seizoen 2 slaagde ze er namelijk in om zowel Ben als Paxton voor zich te winnen, maar dat leek ook niet van een leien dakje te lopen. Het leek erop dat ze uiteindelijk voor Paxton koos, al kan het komende seizoen daar weer verandering in brengen. Want niet iedereen vindt haar relatie met de populairste jongen van de school even fijn.

Bekijk de trailer van Never Have I Ever seizoen 3 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix

Meer
Lees meer...