‘Never Have I Ever’: Vierde seizoen wordt het laatste

De Netflixreeks Never Have I Ever krijgt nog twee seizoenen, maar daarna zit het er wel definitief op. We wisten al dat de reeks een derde seizoen kreeg. Dat seizoen verschijnt deze zomer op Netflix. Daarna mogen we in 2023 nog een vierde en laatste seizoen verwachten.

Goed en slecht nieuws voor de fans van Never Have I Ever. Het goede nieuws is dat de reeks een vierde seizoen krijgt. Het slechte is dan weer dat dat seizoen het laatste wordt.

Vierde seizoen

Actrice Maitreyi Ramakrishnan, die in de reeks Devi Vishwakumar speelt, maakte het nieuws zelf bekend via Twitter. Daar deelde ze een screenshot met uitleg over het vierde seizoen en het einde van de reeks. “Liefste Never Have I Ever-fans, bedankt voor alles”, met die woorden begon Maitreyi haar boodschap.

“Seizoen 3 verschijnt deze zomer een we maken ons klaar om het vierde en laatste seizoen op te nemen! Ik ben zo trots op ons allemaal en alles wat deze show bereikt heeft. Binnenkort zullen er 40 afleveringen bestaan vol gekke gebeurtenissen op Sherman Oaks. Deze show ligt me zo nauw aan het hart. Het is een privilege om mee te werken aan dit verhaal en ik beloof dat ik er alles aan zal doen om jullie trots te maken. En daarbij ook mezelf trots te maken. Laten we dit nog een keer doen!”

Het derde seizoen van Never Have I Ever verschijnt ergens deze zomer. Het vierde volgt in 2023.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede seizoen van Never Have I Ever:

Zoek je in tussentijd nog een andere reeks om te bekijken? Dan kan je altijd inspiratie opdoen in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...