‘Never Have I Ever’ seizoen 3 komt dichterbij: opnames zijn afgerond

De quarantaineperiode heeft ons heel wat nieuwe series gegeven, waarvan Never Have I Ever zonder twijfel een van de populairste is. Het eerste seizoen kwam in april 2020 uit en het tweede volgde een jaar later, in juli 2021. Nu komt ook het derde eraan, want acteur Darren Barnet liet via Instagram weten dat de opnames van het nieuwe seizoen erop zitten. Wanneer de nieuwe afleveringen precies op Netflix verschijnen, is nog niet bekend.

De release van Never Have I Ever seizoen 3 komt dichterbij! Dat bevestigde acteur Darren Barnet via een post op Instagram. De acteur speelt al sinds het prille begin de rol van Paxton in de reeks en zal ook in de nieuwe afleveringen belangrijk zijn. Wanneer die nieuwe afleveringen precies verschijnen, weten we nog niet. Maar nu de opnames erop zitten, kan het snel gaan.

Paxton versus Ben

Never Have I Ever volgt het verhaal van de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi Vishwakamur (Maitreyi Ramakrishnan), die op school al snel wordt genegeerd of over het hoofd wordt gezien. Ze hoort bij de slimsten van de klas, maar leeft in een eeuwige strijd met Ben (Jaren Lewison), die ze al heel haar leven kent. De twee proberen elkaar bij alles af te troeven, tot ze elkaar in een ander licht beginnen te zien. Daarnaast is er ook Paxton (Darren Barnet), de hunk van de school. Hij is geliefd bij alle meisjes en geniet van de aandacht. Ook Devi is niet blind voor zijn charmes en is er op gebrand zijn nieuwe vriendinnetje te worden.

In de eerste twee seizoenen zagen we een coming-of-age-verhaal, waarin Devi worstelde met haar gevoelens, haar identiteit en … jongens. In seizoen 2 slaagde ze er namelijk in om zowel Ben als Paxton voor zich te winnen, maar dat leek ook niet van een leien dakje te lopen. Het leek erop dat ze uiteindelijk voor Paxton koos, al kan het komende seizoen daar weer verandering in brengen.

Opnames

Dat seizoen zal hoogstwaarschijnlijk nog voor dit jaar zijn, want acteur Darren Barnet deelde een foto op Instagram waarbij hij vermeldt dat de opnames voor seizoen 3 erop zitten. “Gisteren was het onze laatste dag op de set van @neverhaveiever seizoen 3 en we zijn geëindigd in Malibu! Bedankt aan iedereen die deze show mogelijk maakte en bedankt, fans. Ik voel alleen maar liefde en dankbaarheid”, was te lezen in het bijschrift.

Een exacte releasedatum is er dus nog niet, maar de voorbije twee seizoenen zijn ongeveer een half jaar na de opnames gereleased. Als dat ook nu het geval is, dan kunnen we seizoen 3 rond augustus 2022 verwachten.

Bekijk de post hier:

In afwachting tot het volgende seizoen van Never Have I Ever kan je hier onze lijst met 50 beste series op Netflix bekijken.

Meer
Lees meer...