‘Never Have I Ever’-acteur Darren Barnet is eerste mannelijke ambassadeur voor Victoria Secret

Weg met de Angels, want voor het eerst heeft Victoria Secret voor een mannelijke ambassadeur gekozen. Never Have I Ever-ster Darren Barnet (30) werkt namelijk mee aan de nieuwe campagne van het merk. Daarbij gaat het over gendervrije kledij, zoals shorts, T-shirts enzovoort. In de toekomst zal Victoria Secret ook gaan samenwerken met Emira D’Spain, een transgender vrouw.

Voor het eerst in de geschiedenis van Victoria Secret heeft het merk voor een mannelijke ambassadeur gekozen. Vroeger was het merk vooral bekend door hun Angels, maar daar wil het nu al een tijdje verandering in brengen. Eerder had het merk al twee vrouwelijke ambassadeurs, maar daar komt met acteur Darren Barnet nu verandering in.

Ambassadeurs

Tot enkele jaren geleden werd het imago van Victoria Secret vooral bekleed door schaarsgeklede dames op grote posters. Maar sinds kort wil het merk niet meer met Angels werken. Sindsdien werken ze met ambassadeurs. Met hun laatste nieuwe campagne voor Pink, zorgt het voor een primeur. Want voor de eerste keer kiest het merk namelijk voor een bekende mannelijke ambassadeur.

Daarvoor waren onder andere Megan Rapinoe (36) en Priyanka Chopra (39) al eens ambassadeurs van het merk. Acteur Darren Barnet (Never Have I Ever) is de nieuwe ‘uitverkorene’. Hij is nu het gezicht van de nieuwe gendervrije collectie van het merk, met onder andere T-shirts, shorts en sweaters.

De Never Have I Ever-ster is alvast superenthousiast over zijn nieuwe job. In een post op Instagram laat hij weten vereerd te zijn om de titel van ambassadeur te mogen dragen. “Ik ben supertrots om te mogen zeggen dat ik deel uitmaak van de nieuwe @vspink-collectie als ambassadeur. Ik ga het merk helpen om nieuwe gendervrije kledij te lanceren. Daarnaast zal ik ook de initiatieven van Victoria Secret ondersteunen. Vooral degene die jonge mensen helpen met hun mentale gezondheid”, klonk het.

Bekijk de aankondiging hier:

De collectie is verkrijgbaar op deze website.

Meer
Lees meer...