Laatste seizoen ‘Never Have I Ever’ krijgt releasedatum

Later dit jaar verschijnt het vierde seizoen van Never Have I Ever. Dat zal ook meteen het laatste worden van de reeks rond Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) en haar zoektocht naar liefde. Met een eerste teaser maakt Netflix nu de releasedatum voor het einde van de reeks bekend.

Never Have I Ever is binnenkort toe aan z’n laatste seizoen. De populaire Netflixreeks zorgde al drie seizoenen lang voor hilarische, maar ook emotionele momenten. Het vierde seizoen van de reeks zal het laatste worden en heeft nu een releasedatum gekregen.

Never Have I Ever

Het derde seizoen eindigde met Devi die haar “one free boink” met haar aartsvijand/love interest Ben (Jaren Lewison) gebruikte. Maar het lijkt er niet op dat Devi haar uiteindelijke keuze gemaakt heeft. De teaser, waarin we de releasedatum voor het vierde seizoen leren kennen, toont zo dat er – alweer – nieuwe kapers op de kust zijn. Het gaat daarbij om Ethan, gespeeld door Michael Cimino, die vooral bekend is voor zijn rol als Victor in Love, Victor. En natuurlijk is ook Paxton (Darren Barnet) nog steeds in the picture. Gelukkig kan Devi nog steeds rekenen op haar beste vriendinnen Eleanor (Ramona Young) en Fabiola (Lee Rodriguez) die haar bijstaan op al haar moeilijke maar ook leuke momenten.

Het vierde seizoen van Never Have I Ever zal ons meenemen naar Devi’s laatste jaar op de middelbare schoolbanken. En dat laatste jaar zal ook meteen het laatste seizoen betekenen van de reeks. Op het einde zullen we dus te weten komen met wie Devi eindigt. Wordt het Ben? Of dan toch Paxton? Of misschien gaat Devi voor iemand helemaal anders. We zullen het te weten komen op donderdag 8 juni 2023.

Bekijk hier de teaser waarin de releasedatum van Never Have I Ever seizoen 4 bekendgemaakt wordt:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...