‘Love, Victor’-acteur Michael Cimino boekt twee nieuwe hoofdrollen na einde Disney+-reeks

Wat ooit begon als spin-off op Love, Simon, is ondertussen uitgegroeid tot een geliefde serie. Het derde en laatste seizoen van de reeks Love, Victor is al sinds vorige maand te zien op Disney+. Zo moest hoofdrolspeler Michael Cimino (Victor) dus op zoek naar nieuwe projecten en die heeft hij nu gevonden. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De populaire Disney+-reeks Love, Victor kwam helaas vorige maand tot een einde nadat het derde en laatste seizoen op de streamingdienst verscheen. Daarin speelde acteur Michael Cimino de hoofdrol van Victor. Nu heeft de acteur dus een vrije agenda. Die heeft hij echter terug weten vol te boeken met twee grote rollen.

Zo is de acteur het nieuwste castlid van de populaire Netflixreeks Never Have I Ever seizoen 4. Dat zal ook het laatste seizoen van die serie zijn. Daarnaast heeft Cimino ook nog de hoofdrol te pakken in de nieuwe HBO Max-minireeks B-Loved naast Cobra Kai-ster Peyton List.

Aankomende projecten

In het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever zal Cimino de rol van Ethan vertolken. Ethan is een skater én de nieuwste hottie op Sherman Oaks High. Dat finale seizoen wordt in 2023 op Netflix verwacht. Maar eerst moeten we nog kijken naar seizoen 3 van Never Have I Ever dat vanaf 12 augustus 2022 te zien zal zijn. Seizoen 4 van de hitreeks met Maitreyi Ramakrishnan, en nu dus ook met Michael Cimino, zou in 2023 verschijnen.

Daarnaast zal Cimino ook te zien zijn in B-Loved. Dat is een special van HBO Max bestaande uit twee afleveringen. De minireeks draait om het tienermeisje Bea (Peyton List). Zij is een geest en zal een speciale band vormen met de nieuwkomer Cole (Cimino), in wiens huis ze al meer dan 100 jaar vertoeft. Met de hulp van een speciale ring waarmee Cole Bea kan zien, vertrekken de twee samen op een reis van zelfontdekking. Emily Ting (Tall Girl 2) gaat regisseren. B-Loved zou op Valentijnsdag 2023 op HBO Max verschijnen.

Naast zijn hoofdrol in de drie seizoenen van de Disney+-reeks Love, Victor konden we Cimino recent ook al zien in de Netflixfilm Senior Year met Rebel Wilson.

Meer
Lees meer...