‘Never Have I Ever’ seizoen 3 krijgt startdatum en eerste beelden

Netflix heeft de startdatum voor het derde seizoen van Never Have I Ever bekendgemaakt. Daarbij deelde het ook al de eerste foto’s uit het seizoen en daaruit valt al het een en ander af te leiden.

Het derde seizoen van de Netflixreeks Never Have I Ever verschijnt op vrijdag 12 augustus. Dat heeft de streamingdienst laten weten via Twitter. Na het derde seizoen komt er ook al zeker nog een vierde seizoen, maar dat zal wel het laatste zijn.

Never Have I Ever seizoen 3

Samen met de startdatum, deelde Netflix ook al de eerste foto’s uit het derde seizoen. Daarin krijgen we al te zien dat Devi (Maitreyi Ramakrishnan) nog steeds een koppel lijkt te vormen met Paxton (Darren Barnet). Maar Ben (Jaren Lewison) is ook nog niet van de radar verdwenen.

Daarnaast zien we ook een nieuwe knappe student. Na de new Indian girl Aneesa (Megan Suri) in het tweede seizoen, lijken we nu kennis te gaan maken met een new Indian boy. Het gaat om Des, gespeeld door (Anirudh Pisharody). In de foto’s zien we ook al de andere personages terug. Zo zijn Fabiola (Lee Rodriguez), Eleanor (Ramona Young) en Eric (Jack Seavor McDonald) te zien in de foto’s. Maar natuurlijk keren ook Devi’s mama Nalini (Poorna Jagannathan) en haar nicht Kamala (Richa Moorjani) terug. We moeten nog even geduld hebben voor het derde seizoen van Never Have I Ever verschijnt, maar toch kijken we er nu al naar uit!

Bekijk hier de eerste foto’s van het derde seizoen van Never Have I Ever:

Het derde seizoen van Never Have I Ever verschijnt op 12 augustus op Netflix. Tot dan op zoek naar een nieuwe reeks? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...