‘Cobra Kai’-sterren Peyton List en Jacob Bertrand bevestigen officieel hun relatie

De geruchten rondom een vermoedelijke relatie tussen Cobra Kai-sterren Peyton List (23) en Jacob Bertrand (22) blijken nu waar te zijn. De twee acteurs bevestigden namelijk zelf deze dinsdag, toen ze samen werden gespot op de internationale luchthaven van Los Angeles, aan TMZ dat ze wel degelijk “al een tijdje aan het daten zijn”.

Acteurs Peyton List, die we ook nog goed kennen uit het Disney Channel-programma Jessie, en Jacob Bertrand uit de populaire Netflixreeks Cobra Kai zijn een koppel. De twee sterren bevestigen zo eindelijk de vermoedens van de fans. Er deden zich namelijk al een tijdje geruchten de ronde dat ze een stelletje zouden zijn.

“We zijn al een tijdje aan het daten”

Peyton List, die samen met Bertrand in de hitserie Cobra Kai speelt, bevestigde dinsdag op het internationale vliegveld van Los Angeles hun romance aan TMZ. Dat deed ze in een kort, apart interview net buiten de luchthaven. Op de vraag of het een moeilijke beslissing was om een relatie te beginnen met iemand met wie ze werkt, antwoordde de actrice al lachend: “Ik denk het wel, ja. En dan later pas nadenken over de gevolgen!”.

“We zijn al een tijdje aan het daten”, vertelde ook Bertrand, die Eli “Hawk” Moskowitz speelt in de Netflixreeks. “Ik heb nog nooit gedatet met iemand met wie ik heb gewerkt”, onthulde de acteur. “We zijn ook al een tijdje vrienden”, voegde hij eraan toe. “Ik ontmoette Peyton toen ik 15 jaar was. Ik was eigenlijk eerst goed bevriend met haar broer Spencer. Dus het was een beetje ongemakkelijk om dan toe te geven: ‘Hé man, ik vind je zus leuk.’ Maar ja, we hadden zo veel plezier samen op de set en daarna begonnen we gewoon ook daarbuiten af te spreken.”

Cobra Kai

Zoals fans van Cobra Kai al wel weten, kwam Hawk (Bertrand) voor het eerst bij de gelijknamige karatedojo in seizoen 1. Tory Nichols (List) werd pas in seizoen 2 bij datzelfde team gerekruteerd. Hun personages waren aanvankelijk bevriend met elkaar, maar werden vijanden nadat ze van dojo waren gewisseld. Aan het einde van seizoen 4 werden Hawk en Tory elk individueel All-Valley Karate Kampioen.

De serie, die in 2018 in première ging en twee jaar later zijn debuut maakte op Netflix, heeft tot nu toe al vier seizoenen uitgebracht. Afgelopen zomer werd de reeks verlengd voor een vijfde. Heel wat fans speculeerden al uitgebreid over het feit dat List en Bertrand aan het daten waren. Vooral nadat ze verschillende foto’s samen op sociale media postten en samen op evenementen in Hollywood zijn beginnen verschijnen. Eerder deze maand waren ze samen nog aanwezig op de Critics Choice Awards.

Alle Belgische fans zullen het koppel binnenkort in real life kunnen ontmoeten op FACTS 2022. Dat gaat volgende week, op zaterdag 2 en zondag 3 april, door in Gent.

Meer
Lees meer...