Jacob Bertrand en Peyton List uit ‘Cobra Kai’ komen naar FACTS 2022

Nog niet zo lang geleden vond de laatste editie van FACTS plaats in de Gentse Flanders Expo, en ook de volgende editie komt er al bijna aan. Op zaterdag 2 en zondag 3 april gaat het evenement terug van start, en vandaag maakte de organisatie de eerste twee gasten bekend. Cobra Kaiacteurs Jacob Bertrand en Peyton List zijn zowel zaterdag als zondag van de partij voor handtekeningen en foto’s.

Acteurs Jacob Bertrand en Peyton List, die respectievelijk Eli/Hawk en Tory spelen in de Netflixserie Cobra Kai, komen naar FACTS. Vorige week waren ze te zien in het nieuwe en vierde seizoen van Cobra Kai en binnen een paar maanden staan ze bij ons in Gent. Beide acteurs zullen ook te zien zijn in het komende vijfde seizoen, waarvoor de opnames al afgerond zijn. In de komende weken zal FACTS nog meer namen bekend maken.

Miyagi-Do versus Cobra Kai

Met de komst van de twee, zorgt FACTS voor een soort match tussen de twee dojo’s uit de serie. Tory (Peyton List) is namelijk lid van Cobra Kai, terwijl Eli/Hawk (Jacob Bertrand) onlangs overgestapt is naar de dojo van LaRusso, Miyagi-Do. Toch zijn de twee in het echte leven gewoon goeie vrienden, en zijn ze tijdens de volgende editie van FACTS ook beschikbaar voor duofoto’s. Verder zullen ze Q&A’s bijwonen, handtekeningen uitdelen en ook apart op de foto gaan met fans.

Naast Cobra Kai was acteur Jacob Bertrand ook nog te zien in de film Ready Player One en had hij als 12-jarige ook een klein rolletje in de Nickelodeon-serie iCarly. Maar het is vooral Peyton List die naast Cobra Kai al het bekendst was. De actrice had jarenlang een grote rol in Jessie op Disney Channel en was ook te zien in onder andere Hubbie Halloween, die in 2020 op Netflix verscheen.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 in Flanders Expo in Gent. Tickets en info vind je hier.

Meer
Lees meer...