‘Cobra Kai’ seizoen 4 is vanaf nu te zien op Netflix

Het is de laatste dag van het jaar, maar dat betekent niet dat Netflix stilzit. De streamingdienst releaset ook vandaag nieuwe content, waaronder het vierde seizoen van het populaire Cobra Kai. In dit seizoen lijkt het peis en vree te zijn tussen eeuwige rivalen Daniel en Johnny, maar schijn kan bedriegen. De nieuwe afleveringen brengen ook heel wat oude bekenden mee, en dat komt de relatie niet altijd ten goede.

We begonnen dit jaar met een nieuw seizoen van Cobra Kai, en we zullen er ook mee eindigen. Sinds vandaag, vrijdag 31 december, is het vierde seizoen te zien op Netflix. De perfecte manier om het jaar af te sluiten, hoewel we denken dat je na het bingen van de tien afleveringen niet meer op tijd aan tafel geraakt vanavond. Maar toch zullen een aantal fans het zonder twijfel proberen, want het belooft spannend te worden. Netflix bevestigde ondertussen ook de komst van een vijfde seizoen.

Miyagi-Do en Eagle Fang

Op het einde van het vorige seizoen zagen de kijkers hoe de twee dojo’s van Daniel DeRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka) besloten om samen te werken. Op die manier maakten ze meer kans om die andere dojo, Cobra Kai, te verslaan. Cobra Kai werd namelijk volledig overgenomen door John Kreese (Martin Kove), die net als Daniel en Johnny eerder ook al te zien was in de originele The Karate Kid-films. Kreese zijn aanpak is op z’n minst gezegd hard te noemen, waardoor heel wat van zijn leerlingen het verkeerde pad op gingen. Daar willen de twee dojo’s van DeRusso en Lawrence, namelijk Miyagi-Do en Eagle Fang, nu een einde aan brengen.

De nieuwe afleveringen zullen dus tonen hoe alle dojo’s zich voorbereiden op het grote toernooi. Het toernooi zal uitmaken welke dojo’s mogen blijven bestaan, en welke zullen moeten opgeven. En hoewel het nu lijkt alsof Daniel en Johnny overeenkomen, nu hun dojo’s samenwerken, zullen ook die twee nog voor spanningen zorgen. Ze worden niet voor niks eeuwige rivalen genoemd. In seizoen 4 duiken nog een aantal personages op die ook in de originele films te zien waren, waaronder acteur Thomas Ian Griffith die terugkeert als Cobra Kai-trainer Terry Silver.

Bekijk de trailer voor seizoen 4 hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=I3uX4uwrAaY

Zoek je nog andere series om te bingen? Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...