‘Cobra Kai’ begint productie voor seizoen 4 en kondigt twee nieuwe castleden aan

De Netflix-reeks Cobra Kai is begonnen met de productie van het vierde seizoen. Dat heeft de streamingdienst zelf bekendgemaakt. Ondertussen kwam Netflix ook met het nieuws dat er met Dallas Dupree Young en Oona O’Brien twee nieuwe namen zijn toegevoegd aan de cast.

Het derde seizoen van Cobra Kai staat nog maar sinds begin dit jaar op Netflix, maar toen was al duidelijk dat er minstens nog een vierde seizoen komt. Toen YouTube Premium de reeks na twee seizoen stopzette, antwoordde Netflix op de vraag van veel fans om Cobra Kai toch nog een vervolg te geven. Sindsdien heeft de serie alleen nog maar aan populariteit gewonnen.

De streamingdienst kondigde op Twitter aan dat het al begonnen is met de productie van dat vierde seizoen. Dat deden ze door het eerste blad van het scenario van de eerste aflevering te delen. Die krijgt de naam Let’s Begin en is geschreven door de vaste scenaristen Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg.

Cast

Daarnaast kwam Netflix ook met nieuws over cast van Cobra Kai in het vierde seizoen. Zo worden Peyton List, die Tory Nichols speelt, en Vanessa Rubio, die Miguels moeder Carmen Diaz speelt, gepromoveerd tot vaste castleden met een grotere rol.

Met de jonge acteurs Dallas Dupree Young (The Good Place) en Oona O’Brien worden er ook twee nieuwe namen toegevoegd aan de cast. Volgens Variety zal Dallas Dupree Young de rol spelen van Kenny, een jongetje dat gepest wordt en zich daarom op karate smijt. O’Brien zal dan weer in de huid kruipen van Devon, een ambitieuze, meer opvliegende nieuwe karatestudente.

The Karate Kid

De reeks Cobra Kai gaat door op The Karate Kid-franchise. Het speelt zich 34 jaar na de gebeurtenissen uit de film af en volgt de voormalige rivalen Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka).

Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...