‘Cobra Kai’ seizoen 4: Netflix dropt nieuwe trailer

Binnen drie weken kunnen de karatelessen weer beginnen, want dan komt het vierde seizoen van de populaire reeks Cobra Kai op Netflix. Het verhaal gaat (natuurlijk) verder waar het vorig seizoen is gestopt, op het belangrijke karatetoernooi en met de samenzweringen die daar gemaakt zijn. Gisteren dropte Netflix een laatste trailer voor het nieuwe seizoen dat op 31 december 2021 uitkomt.

Cobra Kai is tegelijk nostalgisch en vernieuwend. Het is dé karatehit van onze twenties en is razend populair op Netflix. Het vierde seizoen komt eind dit jaar uit, en ook een vijfde is alvast besteld. De serie gaat over antiheld Johnny Lawrence, die in de originele Karate Kid-films de slechterik was. Hij is ervan overtuigd dat het terugbrengen van de oude karategroep Cobra Kai zijn leven weer zin zal geven. Wat volgt is drie seizoenen (binnenkort vier) vol spanning, gevechten, samenzweringen, het kwijtraken en heropstarten van dojo’s, enzovoort.

Vierde seizoen

Het vorige seizoen eindigde op een zeer spannend, en misschien wel allesveranderend, moment. Een groot toernooi moest uitmaken welke karate-dojo zou moeten sluiten. De twee dojo’s Miyagi-Do en Eagle Fang moesten het opnemen tegen Cobra Kai, dat ondertussen in het bezit is van John Kreese. De winnaar mag blijven, de verliezer moet sluiten. Op het einde was te zien hoe Kreese een telefoontje pleegde naar Terry Silver, een personage uit de laatste Karate Kid-film dat zijn terugkeer zal maken. Die terugkeer kan wel eens zorgen voor een heleboel geheugenspelletjes en manipulatie.

Cobra Kai seizoen 4 is vanaf vrijdag 31 december te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=I3uX4uwrAaY&feature=emb_title

Kan je niet wachten tot 31 december? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...