Laatste seizoen ‘Love, Victor’ vanaf vandaag te zien op Disney+

Wat ooit begon als spin-off op Love, Simon, is ondertussen uitgegroeid tot een geliefde serie. Het derde (en laatste) seizoen van de reeks Love, Victor staat vanaf vandaag op Disney+. En in dat seizoen staat er één vraag centraal: voor wie zal Victor kiezen?

Het is zover! Vanaf vandaag, 15 juni 2022, kan je op Disney+ genieten van het derde seizoen van Love, Victor. Daarin zien de kijkers vooral hoe Victor (Michael Cimino) worstelt met zijn gevoelens. Daarnaast hebben ook verschillende anderen uit de vriendengroep liefdesproblemen die ze proberen overbruggen. Dit seizoen is ook meteen het laatste.

Love, Victor

Zoals de naam al doet vermoeden, is de reeks Love, Victor begonnen als een soort spin-off van de populaire film Love, SimonNet zoals in de film gaat de serie over een jongen die worstelt met zijn identiteit en seksualiteit. Victor weet al een tijdje dat hij niet op meisjes valt, maar heeft het moeilijk met het uitzoeken ervan. Tot hij op een dag berichten begint te sturen met Simon, die we dus eerder al zagen in Love, Simon. Hij helpt Victor om zijn seksualiteit te omarmen.

Ondertussen zijn we twee seizoenen verder en is het voor iedereen duidelijk dat Victor op jongens valt. Zijn ouders hebben het daar niet altijd even makkelijk mee, maar toch proberen ze hem te steunen. Aan het einde van het tweede seizoen was te zien hoe Victor een keuze moest maken tussen twee jongens. De vraag is dus nu voor wie hij zal kiezen, Benji of Rahim.

Naast Victor gaat het natuurlijk ook over de relaties van zijn vrienden. Zo is er zijn beste vriend Felix, die in seizoen twee een kus deelde met Victors zus, Pilar. Hoe dat zal aflopen, kan je dus ook vanaf vandaag zien op Disney+.

Bekijk de trailer van Love, Victor seizoen 3 hier:

Love, Victor is te zien via Disney+. Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...