‘Love, Victor’ seizoen 3 krijgt officiële trailer

Nu heel even wachten en dan verschijnt er een nieuw seizoen van Love, Victor. De Hulu/Disney+-reeks begon als een spin-off van de film Love, Simon. Uiteindelijk bleek de serie een groot succes en kreeg het een seizoen 2 en zelfs een seizoen 3. Nu krijgen we ook de allereerste, officiële trailer van dat derde seizoen te zien. Het zal helaas ook meteen wel het laatste zijn.

Vanaf 15 juni 2022 zullen we op Disney+ eindelijk nog één keer kunnen genieten van de reeks Love, Victor. De serie verscheen in 2020 op de streamingdienst Hulu en stamt af van de populaire film Love, Simon. Binnenkort komt het derde en laatste seizoen van de serie uit. En daarvan is er eindelijk een trailer gedropt.

Seizoen 3

In seizoen 3 gaat Victor (Michael Cimino) op een reis van zelfontdekking. Niet alleen om te beslissen met wie hij wil zijn, maar meer in het algemeen, wie hij wil zijn. Met hun plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een hoop nieuwe problemen. Die zullen ze moeten proberen oplossen als ze de beste keuzes voor hun toekomst willen maken. Centraal staat echter één grote vraag: voor wie zal Victor uiteindelijk kiezen?

De cast bestaat naast Cimino verder nog uit Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri. De oorspronkelijke scenarioschrijvers van de film Love, Simon, Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, zijn de executive producers van de reeks.

Het derde en finale seizoen van Love, Victor verschijnt vanaf 15 juni op Hulu en Disney+.

Bekijk hieronder de officiële trailer Love, Victor seizoen 3:

Love, Victor is vanaf 15 juni te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Geen zorgen. Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...