‘American Horror Story’-ster Nico Greetham is nieuwste castlid derde en laatste seizoen ‘Love, Victor’

De Hulureeks Love, Victor, waarvan de eerste twee seizoenen bij ons op Disney+ te zien zijn, komt deze zomer met zijn derde en laatste seizoen. De reeks ging in première in 2020 en was gebaseerd op de geliefde film Love, Simon. Nu blijkt dat we ook een compleet nieuw gezicht zullen zien, namelijk de opkomende acteur Nico Greetham.

Op 15 juni 2022 komt het derde en jammer genoeg laatste seizoen van de Hulureeks Love, Victor uit, een spin-off van de film Love, Simon. Acteur Nico Greetham is de nieuwste toevoeging aan de cast. Hij zal de rol van Nick vertolken. Hij is een nieuwe vriend die Victor (Michael Camino) ontmoet in de kerk, schrijft Deadline. Mogelijk speelt hij een nieuwe love interest, maar dat valt dus nog even af te wachten.

Nico Greetham?

De 27-jarige Nico Greetham, die half Colombiaans en half Schots is, is vooral bekend van zijn rol als Calvin oftewel de gele Power Ranger in Nickelodeons Power Rangers Ninja Steel. Onlangs was hij te zien in Ryan Murphy’s anthologieserie American Horror Stories en American Horror Story: Double Feature voor FX. Eerder speelde hij ook in Murphy’s Netflixadaptatie van The Prom, naast de legendarische Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Kerry Washington en Andrew Rannells. Daarnaast was hij ook te zien in de films Dinner in America en Dramarama. En binnenkort dus ook in Love, Victor.

Love, Victor

Na de gebeurtenissen van de film Love, Simon vertelt de reeks Love, Victor het verhaal van Victor Salazar (Michael Cimino), een nieuwe student op Creekwood High die net met zijn familie van het platteland van Texas naar de grote stad Atlanta is verhuisd. Bovenop alle gebruikelijke schooldruk om vrienden te maken en erbij te horen, is Victor nog steeds zijn seksualiteit aan het uitzoeken – een lastig onderwerp in zijn religieuze familie. Door Simon (vertolkt door Nick Robinson) om advies te vragen, leert Victor langzaam maar zeker zijn authentieke zelf te zijn en te vertrouwen op de boodschap van de film: dat iedereen een geweldig liefdesverhaal verdient.

De volledige cast zal terugkeren voor het derde seizoen, waaronder Michael Cimino als Victor, George Sear als Benji, Mason Gooding als Andrew, Isabella Ferreira als Pilar, Rachel Naomi Hilson als Mia en Anthony Turpel als Felix. Of ook acteur Nick Robinson opnieuw te zien zal zijn als Simon, is zoals in de vorige twee seizoenen een verrassing.

De acht nieuwe (en laatste) afleveringen verschijnen op 15 juni 2022 op Hulu en zullen daarna waarschijnlijk bij ons op Disney+ te zien zijn.

Nog geen abonnement op Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...