‘Love, Victor’: derde en laatste seizoen komt deze zomer naar Disney+

De Hulureeks Love, Victor, waarvan de eerste twee seizoenen bij ons op Disney+ te zien zijn, komt deze zomer met zijn derde en laatste seizoen. De reeks ging in 2020 in première en was gebaseerd op de geliefde film Love, Simon. Volgens velen zijn beide projecten te zoetsappig, maar toch blijft het scoren.

Op 15 juni 2022 komt het derde en laatste seizoen van Love, Victor uit. De reeks volgt Victor Salazar op zijn zoektocht naar zichzelf en zijn seksualiteit. Net zoals in Love, Simon zorgt dat voor veel onzekerheden en uitdagingen. Een release op Disney+ zal iets later volgen, al is een exacte datum nog niet bekend.

Love, Victor

In tegenstelling tot de film Love, Simon is Love, Victor uitgewerkt tot een volledige serie. Toch spelen de twee verhalen zich af in ‘hetzelfde universum’. Victor gaat namelijk naar dezelfde school als die waar Simon ging, Creekwood High, en vraagt in het eerste seizoen ook online advies van hem. Later komen de twee elkaar zelfs tegen in New York, waar Simon nu woont.

Victor verhuisde met zijn ouders, broer en zus vanuit Texas naar Atlanta en kwam daar in een volledig andere wereld terecht. Hij begon op zoek te gaan naar zijn eigen seksualiteit en identiteit, en besefte al snel dat hij op jongens viel. Toen begon het verhaal echt, want zijn ouders zijn diepgelovig en lijken hem alleen maar te steunen als hij met een meisje naar huis komt.

Seizoen 3

Ondertussen zijn we al twee seizoenen verder en accepteren zowel Victor, zijn vrienden, als zijn familie zijn seksualiteit. Maar toch slaagt hij er zelf in om alles nog ingewikkelder te maken dan nodig. Hij zit in een relatie met Benji, maar lijkt ook op Rahim te vallen. Op het einde van seizoen twee zien we dan ook hoe hij weer in een identiteitscrisis valt en niet lijkt te weten wie of wat hij moet kiezen. En dat is iets waar niet iedereen mee kan lachen.

De volledige cast zal terugkeren voor het derde seizoen, waaronder Michael Cimino als Victor, George Sear als Benji, Mason Gooding als Andrew, Isabella Ferreira als Pilar, Rachel Naomi Hilson als Mia en Anthony Turpel als Felix. Of ook acteur Nick Robinson opnieuw te zien zal zijn als Simon, is nog niet bekend. De acht nieuwe (en laatste) afleveringen zullen waarschijnlijk ergens in de zomer op Disney+ verschijnen.

Bekijk hier de trailer van Love, Victor seizoen 1:

Nog geen abonnement op Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...