‘Love, Victor’ seizoen 3 komt er binnenkort aan: Bekijk hier de eerste beelden

Wat ooit begon als spin-off op Love, Simon, is ondertussen uitgegroeid tot een geliefde serie. Het derde seizoen van de reeks Love, Victor komt op 15 juni naar Disney+ en Disney deelde zonet de eerste beelden. Er staat één vraag centraal: voor wie zal Victor kiezen?

Het is bijna zover. Vanaf 15 juni 2022 kan je op Disney+ genieten van het derde seizoen van Love, Victor. De reeks zag het levenslicht in 2020 op Hulu en is te vergelijken met de film Love, Simon. Nu zit Love, Victor dus al aan zijn derde en laatste seizoen. Van dat seizoen zijn nu ook de eerste beelden vrijgegeven.

Love, Victor

Zoals de naam al doet vermoeden is de reeks Love, Victor begonnen als een soort spin-off van de populaire film Love, Simon. Net zoals in de film gaat de serie over een jongen die worstelt met zijn identiteit en seksualiteit. Victor weet al een tijdje dat hij niet op meisjes valt, maar heeft het moeilijk met het uitzoeken ervan. Tot hij op een dag berichten begint te sturen met Simon, die we dus eerder al zagen in Love, Simon. Hij helpt Victor om zijn seksualiteit te omarmen.

Derde seizoen

Ondertussen zijn we twee seizoenen verder en is het voor iedereen duidelijk dat Victor op jongens valt. Zijn ouders hebben het daar niet altijd even makkelijk mee, maar toch proberen ze hem te steunen. Aan het einde van het tweede seizoen was te zien hoe Victor een keuze moest maken tussen twee jongens. De vraag is dus nu voor wie hij zal kiezen, Benji of Rahim.

Ook Victors zus, Pilar, heeft het moeilijk. Zij is namelijk verliefd geworden op de beste vriend van haar broer, Felix. In het vorige seizoen deelden ze een kus, maar op dat moment was hij nog steeds in een relatie met Lake. Of die twee elkaar uiteindelijk ook zullen vinden, dat zien we op 15 juni op Disney+.

Bekijk hier de eerste beelden:

The Walt Disney Company

Love, Victor is te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Geen zorgen. Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...