‘Never Have I Ever’: Devi krijgt (alweer) nieuwe love interest in seizoen 4

Netflix loste dit weekend nieuws over bijna al z’n series. Daarbij hoorde ook Never Have I Ever. Het derde seizoen verscheen nog maar net op Netflix, maar het vierde is nu al in productie. Daarin zullen we kennis maken met een nieuwe love interest van Devi.

Wie dacht dat Devi (Maitreyi Ramakrishnan) op het einde van het derde seizoen van Never Have I Ever definitief voor Ben (Jaren Lewison) koos, heeft het mis. Want in het vierde en laatste seizoen van de Netflix-reeks keert Paxton (Darren Barnet) terug. En dat is nog niet alles want Devi krijgt ook – voor de verandering – een nieuwe love interest.

Ethan

Never Have I Ever is al aan z’n vierde seizoen toe en het ziet er niet naar uit dat Devi zich echt zal settelen met Ben. In de teaser, waarin we de actrice haar tekst zien doornemen voor het vierde seizoen, krijgen we zo ook al Paxton te zien. Hij studeerde in het vorige seizoen af, maar zal dus niet volledig uit het leven van Devi verdwijnen.

Maar er is meer, want opnieuw komt er ook een derde kaper op de kust. Het gaat daarbij om Ethan, gespeeld door Michael Cimino, die vooral bekend is voor zijn rol als Victor in Love, Victor. Hij zal naar eigen zeggen de “smoldering bad boy” spelen naast de “handsome nerd” Ben en de “cool jock” Paxton.

Het vierde seizoen van Never Have I Ever zal ook meteen het laatste worden, dus zullen we daarin ook definitief zien voor wie Devi kiest. Om te weten te komen wie het zal worden, zullen we wel nog even geduld moeten hebben. Het vierde seizoen zal namelijk volgend jaar verschijnen. Een exacte datum is er voorlopig nog niet.

Bekijk hier de teaser voor het vierde seizoen van Never Have I Ever:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...