‘Never Have I Ever’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Never Have I Ever is terug! Netflix heeft vandaag het derde seizoen van de reeks op de wereld losgelaten. Daarin komen we te weten hoe het nog gaat met Devi nu ze officieel een relatie heeft met Paxton. Want alle problemen zijn daardoor duidelijk nog niet van de kaart.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het derde en voorlaatste seizoen van Never Have I Ever. De reeks over het (liefdes)leven van de Indiaas-Amerikaanse Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) groeide uit tot een van de populairste coming-of-age-series op Netflix.

Never Have I Ever seizoen 3

Het derde seizoen van Never Have I Ever gaat meteen verder op het tweede. In de trailer kregen we zo al te zien dat Devi nog steeds gelukkig samen is met Paxton (Darren Barnet). Maar de meest populaire jongen van de school daten, brengt weer nieuwe problemen met zich mee. Zo moet Devi nu leven met jaloerse blikken, roddels en de ongezouten mening van anderen. En natuurlijk is er ook nog steeds Ben (Jaren Lewison), die op het einde van het tweede seizoen te weten kwam dat Devi gevoelens voor hem had (of heeft?).

Genoeg voer dus voor alweer een hilarisch seizoen. Net zoals de eerste twee seizoenen bestaat het derde uit tien afleveringen van ongeveer 30 minuten. Zeker genoeg dus om ons een weekendje (of een avondje) zoet te houden. Na het derde seizoen zal er nog één laatste seizoen volgen. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer dat zal verschijnen. Maar als het de planning van de afgelopen seizoenen volgt, mogen we het volgend jaar verwachten.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Never Have I Ever:

Neem hier een kijkje in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...