Netflix deelt eerste twee minuten van nieuw seizoen ‘Never Have I Ever’

Vrijdag komt het derde (en voorlaatste) seizoen van Never Have I Ever eindelijk op Netflix. Vanaf dan zijn Devi Vishwakumar en haar relatieproblemen dus terug te bewonderen, want ook dit seizoen lijkt niet alles van een leien dakje te lopen. Netflix deelde als voorsmaakje alvast de eerste twee minuten van de eerste aflevering.

Netflix deelde zonet de eerste twee minuten van Never Have I Ever seizoen 3. Vanaf vrijdag zijn alle afleveringen te zien op de streamingdienst, maar in de eerste minuten is alvast te zien hoe de relatie tussen Devi (Maitreyi Ramakrishnan) en Paxton (Darren Barnet) zowel voor voor- als nadelen zorgt. Na dit derde seizoen komt ook nog een vierde, maar dat zal het laatste zijn.

Seizoen 3

In de eerste twee seizoenen van Never Have I Ever zagen we een coming-of-age-verhaal, waarin Devi worstelde met haar gevoelens, haar identiteit en … jongens. Een van die jongens is Ben, die ze al heel haar leven kent. De twee konden elkaar in het begin niet uitstaan, tot ze elkaar ineens in een ander daglicht gingen zien.

Maar Devi heeft daarnaast ook interesse in Paxton, de populairste jongen van de school. In seizoen 2 slaagde ze er in om zowel Ben als Paxton voor zich te winnen. Het leek erop dat ze uiteindelijk voor Paxton koos, al kan het komende seizoen daar weer verandering in brengen. Dé vraag in het fandom luidt dan ook nog steeds: team Ben of team Paxton?

Openingscène

Op die vraag krijgen de fans vrijdag dus misschien een antwoord. Om het wachten wat draaglijker te maken, deelde Netflix alvast de eerste twee minuten van het nieuwe seizoen. Dat deed de streamingdienst via een exclusieve video op de website Tudum. Daarin is te zien hoe Devi en Paxton hand in hand de school komen binnengelopen. De twee lijken gelukkig, al merken we al snel dat niet alles koek en ei is. Paxton is nog steeds de populaire jongen, terwijl Devi in haar status als “verlegen en bizar” meisje blijft hangen.

Dat zorgt ervoor dat niet iedereen hun relatie aanvaardt en dat Devi het gevoel krijgt dat ze moet gaan veranderen. Of ze dat ook echt zal doen, dat valt af te wachten. Al zal die zoektocht naar haar identiteit zonder twijfel voor de nodige problemen zorgen.

Bekijk de eerste twee minuten van Never Have I Ever seizoen 3 via deze link.

Meer
Lees meer...