‘Never Have I Ever’-acteur Jaren Lewison blij met seizoen 3: “We zijn zo hard gegroeid”

Het nieuwe seizoen van Never Have I Ever staat sinds vorige week op Netflix. Net zoals in de vorige seizoenen stond er één vraag centraal: voor wie zal het personage Devi Vishwakumar uiteindelijk kiezen? In het begin leek ze voor Paxton te gaan, maar uiteindelijk waren er met Des en Ben terug kapers op de kust. In een recent interview deed acteur Jaren Lewison, die Ben speelt, zijn boekje open over het seizoen en de toekomst.

(Opgelet: dit artikel bevat spoilers van Never Have I Ever seizoen 3)

Voor wie zal Devi uiteindelijk kiezen? Al drie seizoenen vragen fans zich af wanneer er een einde komt aan haar grote twijfels. In het begin van het nieuwe seizoen leek het even alsof ze haar uiteindelijke keuze gemaakt had, maar uiteindelijk kwam ze daarop terug.

Aan het einde van het seizoen leek de beslissing gevallen, maar toen eindigde de aflevering en het seizoen. Het is dus tot volgend jaar wachten om te zien wat er nu uiteindelijk is gebeurd. Maar acteur Jaren Lewison, die Ben speelt, vertelde in een interview met PEOPLE alvast over zijn wensen.

Never Have I Ever

Er lijkt maar geen einde te komen aan Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) en haar liefdesavonturen. In het derde seizoen van Never Have I Ever lijkt ze gelukkig met Paxton (Darren Barnet), maar uiteindelijk twijfelt ze te veel aan zichzelf en de relatie om het te laten werken. Daarna duikt Des (Anirudh Pisharody) op, een Indische jongen die ze leerde kennen via een vriendin van haar moeder. Des is de perfecte match, maar uiteindelijk is ook dat haar niet gegund.

Maar daarnaast is ook Ben (Jaren Lewison) er nog. Ben is de persoon die Devi heel haar leven als rivaal zag, tot ze gevoelens voor hem begon te krijgen. Uiteindelijk koos ze voor Paxton, maar haar gevoelens voor Ben leken nooit ver weg. Ook in het laatste seizoen was duidelijk te zien dat de twee nog unfinished business hadden.

Devi & Ben

In de allerlaatste scène was uiteindelijk te zien hoe Devi aan Bens deur stond met zijn “one free boink“-briefje. Dat gaf hij haar toen ze bang was om als “maagd te sterven” en hij haar beloofde dat niet te laten gebeuren. Hoewel nog net te zien was hoe de twee elkaar leken te kussen, werd het beeld daarna zwart.

Het is dus wachten op het volgende seizoen om te weten wat er écht is gebeurd. “Het was zo speciaal”, vertelde acteur Lewison aan PEOPLE. “Ben en Devi hebben al zoveel meegemaakt en ik vind het ongelooflijk om te zien hoe hard ze zijn gegroeid. Ze zijn bereid om elkaar op zo’n emotionele en breekbare manier te leren kennen.”

Toekomst

Daarnaast vertelde hij ook dat hij enorm geniet van die scènes met collega Maitreyi Ramakrishnan. “Ik vind het enorm fijn dat ik al die diepe en emotionele scènes kan delen met Maitreyi. We zijn ook beste vrienden in het echt, dus het is gewoon genieten.” Met die woorden hint hij alvast naar een toekomst voor Ben en Devi, maar of de twee nu echt zullen samenkomen, valt nog af te wachten.

Bekijk de trailer van Never Have I Ever seizoen 3 hier:

Alles al uitgekeken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series.

Meer
Lees meer...