‘Never Have I Ever’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Volgende maand komt er na vier seizoenen een einde aan de succesreeks Never Have I Ever. Om het wachten draaglijker te maken lanceerde Netflix zonet de officiële trailer. Daarin krijgen we te zien hoe Devi het opnieuw moeilijk heeft met keuzes maken én krijgen we (nog) een nieuwe love interest.

Voor wie zal Devi (Maitreyi Ramakrishnan) uiteindelijk kiezen? Dat lijkt wel de centrale vraag van alle voorgaande seizoenen van Never Have I Ever te zijn. Ook bij aanvang van het allerlaatste seizoen is daar nog steeds geen antwoord op. Devi heeft dus nog één seizoen de tijd om te kiezen tussen Paxton en Ben. Of wordt het toch Ethan, een nieuw gezicht? Dat zien de fans op 8 juni.

Never Have I Ever

Er lijkt maar geen einde te komen aan Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) en haar liefdesavonturen. In het derde seizoen van Never Have I Ever lijkt ze gelukkig met Paxton (Darren Barnet), maar uiteindelijk twijfelt ze te veel aan zichzelf en de relatie om het te laten werken. Daarna duikt Des (Anirudh Pisharody) op, een Indische jongen die ze leerde kennen via een vriendin van haar moeder. Des is de perfecte match, maar uiteindelijk is ook dat haar niet gegund.

Maar daarnaast is ook Ben (Jaren Lewison) er nog. Ben is de persoon die Devi heel haar leven als rivaal zag, tot ze gevoelens voor hem begon te krijgen. Uiteindelijk koos ze voor Paxton, maar haar gevoelens voor Ben leken nooit ver weg. Uiteindelijk leek het erop dat Devi op het einde van het derde seizoen definitief voor Ben zou kiezen met haar “one free boink“-briefje.

Vierde seizoen

Toch zal het vierde en laatste seizoen nog wat roet in het eten gooien. Daarin keert Paxton namelijk nog terug én is er daarnaast nog een kaper op de kust. Dit seizoen doet namelijk Ethan (Michael Cimino) zijn intrede. Hij is naast “sporter” Paxton en “nerd” Ben de “bad boy”-optie waar Devi mee te maken krijgt.

Voor wie Devi uiteindelijk zal kiezen, dat zien we pas volgende maand. Maar Netflix deelde vandaag wel alvast een trailer waarin we te zien krijgen hoe ze probeert te genieten van haar laatste jaar. Ook nadat Ben haar liet weten dat hun nacht samen een “one time thing” was. De zoektocht naar de ideale liefde voor Devi zal dus ook dit seizoen blijven doorgaan.

Bekijk de trailer van Never Have I Ever seizoen 4:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...