Zuid-Koreaans spelprogramma ‘The Devil’s Plan’ zoekt deelnemers voor seizoen 2

Het Zuid-Koreaanse spelprogramma The Devil’s Plan komt terug voor een tweede seizoen en daarvoor is Netflix nu op zoek naar onbekende deelnemers. De oproep werd enkel gepost op het Zuid-Koreaanse account van Netflix, dus zal je – mocht je interesse hebben – wel vloeiend Koreaans moesten spreken om de vaak ingewikkelde opdrachten te begrijpen.

Vorig jaar pakte Netflix uit met het nieuwe spelprogramma The Devil’s Plan. In het Zuid-Koreaanse spelprogramma moesten deelnemers het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten, waarbij het in tegenstelling tot Physical: 100 niet om fysieke, maar wel om mentale sterkte ging. Intelligentie en strategisch inzicht waren de ingrediënten om het ver te schoppen in het spel.

The Devil’s Plan seizoen 2

Netflix liet enkele maanden geleden al weten dat er een tweede seizoen komt van The Devil’s Plan en deze keer heeft de streamingdienst een oproep gedeeld voor kandidaten. In het eerste seizoen van de reeks namen verschillende bekende Zuid-Koreanen, zoals acteurs, presentatoren en zelfs een K-popidool het op tegen enkele “gewone stervelingen”. Al ging het hierbij ook om een professionele pokerspeler, een chirurg en een advocate die werkte in de Verenigde Staten. En ook dit jaar is Netflix op zoek naar onbekende deelnemers.

In een nieuwe teaser krijgen we de mysterieuze spelleider van het programma te zien, samen met acteur Ha Seok-jin, de winnaar van het eerste seizoen van de reeks. De gemaskerde man zegt: “Ik doe jullie een aanbod voor de spannendste week van mijn leven. We nodigen jullie uit voor het spelprogramma The Devil’s Plan, waarbij een groot geldbedrag en eer op het spel staan. Zelfs als je overwinning vervuild werd door leugens en bedrog, zullen we je nog steeds applaudisseren en belonen met prijzengeld.” Vervolgens komt Ha Seok-jin aan het woord. Hij zegt: “Wil je deelnemen aan The Devil’s Plan, het meest interessante en gevaarlijke spel van je leven?”

Wie zijn, haar of hun kans wil wagen, zal wel een aardig woordje Koreaans moeten spreken, want de oproep verscheen enkel op de socialemediakanalen van Netflix Korea en is volledig in het Koreaans. Inschrijven kan tot en met zondag 12 mei (Koreaanse tijd).

Bekijk hier de oproep voor nieuwe kandidaten:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...