Travis Kelce gaat acteren in serie van Ryan Murphy (‘DAHMER’)

Sinds vorig jaar is de naam Travis Kelce niet meer weg te denken uit de media. Daarvoor was Kelce als American Footballer bij de Kansas City Chiefs vooral bekend in de Verenigde Staten, maar door zijn relatie met zangeres Taylor Swift is hij nu alomtegenwoordig. Dat hebben ook filmmakers opgemerkt. Maker Ryan Murphy heeft de atleet gecast in een nieuwe serie.

Het lijkt een beetje op een Troy Bolton-verhaal, maar sporter Travis Kelce gaat binnenkort acteren. De laatste jaren was Kelce vooral belangrijk in zijn rol als tight end bij zijn club Kansas City Chiefs, maar nu kiest hij dus voor een carrièreswitch. Hij zal te zien zijn in Grotesquerie van maker Ryan Murphy.

Travis Kelce

Het gaat hard voor American Footballer Travis Kelce. Na een eerste Super Bowl in 2019 kwam er een tweede in februari 2023. Toch was het niet die overwinning die hem in 2023 zo bekend maakte. Na de zomer raakte namelijk bekend dat hij aan het daten was met superster Taylor Swift, wat hem meteen een gigantisch grote nieuwe fanbase opleverde.

Ondertussen werd hij al verschillende keren gespot tijdens concerten van de zangeres en is ook Taylor Swift een trouwe supporter van haar vriend tijdens wedstrijden. Dat was ook het geval toen hij dit jaar opnieuw de Super Bowl won met zijn Kansas City Chiefs.

Acteercarrière

Omdat het sportseizoen nu op een laag pitje staat, heeft Kelce ook tijd voor andere dingen. En daarbij besloot hij dus om ook als acteur aan de slag te gaan. Gisteren raakte bekend dat de atleet binnenkort te zien zal zijn in de horrorserie Grotesquerie van maker Ryan Murphy.

Over wat de serie precies gaat, is niet bekend. Toch is Ryan Murphy een zeer gegeerde naam binnen de tv-wereld. Hij was namelijk al verantwoordelijk voor topseries als American Horror Story, DAHMER en The Watcher. Grotesquerie zou eind dit jaar nog verschijnen.

Meer
Lees meer...