Vete tussen Taylor Swift en producer Scooter Braun krijgt documentaire

De jarenlange vete tussen zangeres Taylor Swift en producer Scooter Braun wordt verfilmd in een nieuwe documentaire. Die documentaire zal Taylor Swift vs. Scooter Braun gaan heten en komt op Paramount+ terecht. Wanneer en of de docu ook bij ons te zien zal zijn, valt af te wachten.

Een van de minst populaire namen in de muziekwereld de laatste jaren, is zonder twijfel Scooter Braun. De producer was jarenlang de begeleider van grote sterren, maar door een vete met onder andere Taylor Swift, hoort hij nu tot de meest gehate personen in het vak. De zaak tussen Braun en Swift krijgt alvast een documentaire op Paramount+.

Scooter Braun

De naam Scooter Braun is al langer berucht. De producer maakte naam als “ontdekker van Justin Bieber” en wist ondertussen ook heel wat andere wereldsterren aan te trekken bij zijn muzieklabel. Dat ging een lange tijd goed, tot heel wat artiesten zich begonnen af te zetten tegen het afgeven van al hun rechten.

Het verhaal dat de bal liet rollen, was dat van zangeres Taylor Swift. Zij is op dit moment bezig met het heruitbrengen van al haar oude muziek om zo alles terug in handen te krijgen. Ook Demi Lovato en Ariana Grande namen ondertussen afstand van Braun.

Taylor Swift vs. Scooter Braun

De zaak tussen zangeres Taylor Swift en Scooter Braun begon al een hele tijd geleden. In 2019 kocht Braun namelijk het muzieklabel Big Machine over, waar ook Swifts eerste albums onder vielen. Op die manier had de manager dus de volledige rechten van die albums in handen. Iets waar Swift jaren later revanche op nam.

Ondertussen is ze die albums namelijk opnieuw aan het uitbrengen onder de noemer Taylor’s Version. Op die manier claimt ze de rechten op haar oudere muziek. Ondertussen verschenen de albums ‘Fearless’, ‘Red’, ‘Speak Now’ en ‘1989′ al in een nieuwe versie. De volgende in het lijstje zal ‘Reputation (Taylor’s Version)’ zijn.

De nieuwe documentaire Taylor Swift vs. Scooter Braun brengt dit hele drama in kaart. Op dit moment is de docu in productie en later dit jaar verschijnt die op de streamingdienst Paramount+ in het Verenigd Koninkrijk. De makers van de docu maakten eerder al Johnny vs. Amber over de zaak tussen Amber Heard en Johnny Depp. Wanneer en of de nieuwe documentaire ook hier te zien zal zijn, is niet bekend.

Meer
Lees meer...