‘Despicable Me 4’ krijgt nieuwe trailer met nog meer chaos dan we gewoon zijn

De minions zijn (bijna) terug! Deze zomer kan je in de cinema namelijk gaan kijken naar Despicable Me 4, al de zesde film in de populaire franchise. Een nieuwe trailer toont dat dat alvast met minstens evenveel minions en evenveel chaos zal zijn.

We zijn ondertussen al toe aan de zesde film over Gru en de Minions. Na Despicable Me uit 2010 volgden ook nog Despicable Me 2 (2013), Minions (2015), Despicable Me 3 (2017) en meest recent Minions: The Rise of Gru (2022). Die laatste film zorgde voor de bizarre trend Gentleminion, waarbij jongeren in kostuum naar de film ging kijken, iets wat op veel locaties zelfs verboden werd.

Het is overduidelijk dat de populariteit van de Minions en Gru nog steeds onverminderd hoog is. Daarom is het geen verrassing dat ze deze zomer opnieuw te bewonderen zijn op het grote scherm.

Minions

Begin dit jaar kregen we al een eerste trailer die vooral focuste op Gru (Steve Carell) en de moeilijke relatie met zijn pasgeboren zoontje. Deze nieuwe trailer zoomt vooral in op de minions. Hij is dan ook een stuk chaotischer dan de eerder geloste beelden.

De minions worden in Despicable Me 4 door Silas Ramsbottom (Steve Coogan), die terug is uit pensioen, ingeschakeld om af te rekenen met Maxime Le Mal (Will Ferrell). Daarvoor maken ze gebruik van een nieuwe uitvinding. De minions worden namelijk omgetoverd tot Mega-Minions met superkrachten die doen denken aan X-Men en Fantastic Four. Het zorgt voor enkele bijzondere eigenschappen, die ze duidelijk nog moeten leren beheersen.

Bekijk hier de trailer van Despicable Me 4:

Despicable Me 4 verschijnt op 1 juli in de cinema.

Meer
Lees meer...