‘Despicable Me 4’ krijgt eerste hilarische trailer

Gru is terug! De voormalige superschurk die nu agent is van de Anti-Villain League speelt opnieuw de hoofdrol in Despicable Me 4 en heeft daarbij een verrassend hulpje. Gru is namelijk vader geworden, al lijkt de band met zijn zoontje nog niet zo optimaal.

We zijn ondertussen al toe aan de zesde film over Gru en de Minions. Na Despicable Me uit 2010 volgden ook nog Despicable Me 2 (2013), Minions (2015), Despicable Me 3 (2017) en meest recent Minions: The Rise of Gru (2022). Die laatste film zorgde voor de bizarre trend Gentleminion, waarbij jongeren in kostuum naar de film ging kijken, iets wat op veel locaties zelfs verboden werd.

Het mag duidelijk zijn dat de Minions en Gru nog niets aan populariteit hebben ingeboet. Het is dan ook geen verrassing dat ze deze zomer opnieuw in de cinema te zien zullen zijn.

Despicable Me 4

In Despicable Me 4 is Felonious Gru (Steve Carell) dus terug als agent van de Anti-Villain League, samen met zijn vrouw Lucy Wilde (Kristen Wiig). Naast hun drie geadopteerde dochters Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) and Agnes (Madison Polan) heeft het koppel nu ook een zoontje: Gru Jr.. In de trailer kunnen we al zien dat er wel nog wat werk is aan de band tussen vader en zoon.

Deze uitgebreide familie moet echter al snel op de vlucht als ze vernemen dat de crimineel Maxime Le Mal (Will Ferrell) en zijn vriendin Valentina (Sofia Vergara) ontsnapt zijn uit de gevangenis. Daarbij zullen ze uiteraard ook opnieuw stuiten op de Minions (Pierre Coffin).

Bekijk hier de trailer van Despicable Me 4:

Despicable Me 4 verschijnt deze zomer in de cinema.

Meer
Lees meer...