‘Special Forces’: Devil Run zorgt voor nieuwe exit

De Devil Run in Special Forces heeft een nieuw slachtoffer geëist. Gers Pardoel vond deze beruchte opdracht te lastig en besloot dan ook om er de brui aan te geven. Voor de overgebleven rekruten gaat de training onverbiddelijk verder.

Het tweede seizoen van Special Forces begon met elf nieuwe rekruten. Het ging om Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt. Van hen verlieten Nora en Lynn al snel het programma.

Gers Pardoel

Met Gers Pardoel is er nu een derde opgever en dat terwijl we nog maar een goede dertig uur ver zitten in de opleiding. Voor Gers Pardoel was de loodzware Devil Run er te veel aan. In een hitte van 30 graden moeten de rekruten daarbij achter een truck lopen die op loopsnelheid rijdt. Tijdens de tocht wordt er telkens van alles afgesmeten dat ze moeten meepakken. 

Na een half uur lopen, raakte Gers Pardoel tijdens de Devil Run achterop. De chef besloot hem daarbij nog één keer te proberen motiveren om zich opnieuw bij de groep aan te sluiten. “Iedereen in het team is op, sommigen vallen bijna neer”, zei hij. “Ik ben ervan overtuigd dat jij meer conditie hebt dan sommige anderen hier. Het is de motivatie die ervoor zorgt dat als je fysiek kapot bent, je blijft doorgaan. Als er een barst in die motivatie zit, lukt het niet.”

Dat maakte allemaal geen indruk op Gers Pardoel. “Ik hoop dat ik snel mijn kinderen terugzie, that’s it“, zei hij nadat hij zijn nummer had afgegeven.

Bekijk het fragment in Special Forces:

Special Forces is elke maandag om 20.40 uur te zien op VTM en staat ook op Streamz.

Meer
Lees meer...