Netflix kondigt nieuwe Nederlandse reeks ‘Haantjes’ aan

Netflix is opnieuw bezig aan een Nederlandse serie. Het gaat om een komische reeks waarin vier vrienden als “nieuwe man” proberen te overleven in “een nieuwe tijd”. Wanneer de reeks precies zal uitkomen, is niet bekend.

Na het succes van Het Gouden Uur komt Nederland binnenkort met een nieuwe Netflixreeks. Het gaat om Haantjes, een comedyreeks over vier mannen die hun trots aan de kant moeten zetten om mee te kunnen in de huidige maatschappij.

Haantjes

De serie gaat over Mike, Ivo, Daan en Greg. Zij zijn vier vrienden die veel moeite hebben om zich aan te passen aan de huidige tijd. Ineens moeten ze zich als “nieuwe man” gedragen en dat is iets wat tegen hun principes ingaat.

De vier proberen zich door het leven te worstelen en te voldoen aan de nieuwe normen en waarden, maar dat brengt veel humoristische situaties met zich mee. Zeker als hun relaties en carrières op het spel staan.

Cast

In de cast zien we verschillende bekende gezichten. De vier vrienden worden gespeeld door Waldemar Torenstra (Baantjer: Het Begin), André Dongelmans (De Luizenmoeder), Benja Bruijning (Dag & Nacht) en Jeroen Spitzenberger (Oogappels). De regie ligt dan weer in handen van Anna van der Heide en Anna van Keimpema. Zij werkten onder andere al mee aan Dirty Lines en Moedermaffia!.

Wanneer de reeks precies verschijnt, is niet bekend. Netflix kondigde wel aan dat de opnames zijn begonnen.

Meer
Lees meer...